Μόνικα Λεβίνσκι: Μια ματιά σου μόνο φτάνει – Η ανάρτηση που έβαλε φωτιά στο Twitter

Μόνικα Λεβίνσκι: Μια ματιά σου μόνο φτάνει – Η ανάρτηση που έβαλε φωτιά στο Twitter
Η Μόνικα Λεβίνσκι Jordan Strauss/Invision/AP

Πώς ένα απλό emoji προκάλεσε χαμό στα social media, τρολάροντας ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα στη σύγκρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μόνικα Λεβίνσκι πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου ως εκπαιδευόμενη και βγήκε από αυτόν ως η γυναίκα που πυροδότησε ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκτώντας δημοσιότητα που στη συνέχεια αποδείχτηκε “δίκοπο μαχαίρι” για την ίδια.

Το όνομά της ακολουθεί αυτό του Μπιλ Κλίντον, τιτλοφορώντας το σκάνδαλο που έσεισε συθέμελα τα θεμέλια του πολιτικού σκηνικού και παρασκηνίου των ΗΠΑ, αλλά και την καριέρα του άλλοτε προέδρου της χώρας, όταν ο ίδιος παραδέχτηκε την κρυφή ερωτική του σχέση με την άλλοτε σχεδιάστρια και νυν ακτιβίστρια τη χρονιά 1995-96.

Πρόσφατα, η Μόνικα Λεβίνσκι έδειξε πως εκτός από το να μάχεται τον ηλεκτρονικό αποκλεισμό και εκφοβισμό, αυτόν που βίωσε το 2014 στα social media, ξέρει και να τον τρολάρει. Χωρίς πολλά λόγια. Χωρίς καν λόγια. Η συνταγή; Επιλέγεις το κατάλληλο emoji, αναδημοσιεύεις μία ερώτηση από έναν άλλο λογαριασμό και βάζεις φωτιά στο Twitter.

Με δύο μάτια και την ερώτηση “ποιο είναι το πιο ριψοκίνδυνο και με την χαμηλότερη αμοιβή πράγμα που έχετε κάνει ποτέ” κατάφερε να προκαλέσει θύελλα στα social. Κάποιοι (την) παραδέχτηκαν, υποστηρίζοντας πως η λακωνική αυτή απάντηση στην ερώτηση του “UberFacts” ήταν ευφυέστατη.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα