Μουντιάλ 2022: Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής με ένα φιλί

Μουντιάλ 2022: Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής με ένα φιλί
Instagram/@fabiolavalentinpr

Η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο γιόρτασαν τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα φιλί και το Instagram τις αποθέωσε.

Η 26χρονη Μις Αργεντινή, Mariana Varela και η 22χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο, Fabiola Valentín, πανηγύρισαν τη νίκη της Αργεντινής στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο με ένα φιλί και “αποθεώθηκαν”.

Η Μις Αργεντινή με φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε, “Τι χρειάστηκε, τι υποφέραμε, τι απολαύσαμε και γελάσαμε. Κάθε στιγμή ήταν ξεχωριστή… από όταν κρατούσα το χέρι του έρωτα της ζωής μου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι που μοιράστηκα το τελευταίο πέναλτι με τον πατέρα μου μέσω βιντεοκλήσης. [..]

Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε Αργεντίνα, ευχαριστώ την αγάπη μου @fabiolavalentinpr που γιόρτασε μαζί μου και ευχαριστώ την εθνική μου ομάδα που είναι πολεμιστές.”.

Η 22χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο, Fabiola Valentín, σχολίασε λακωνικά, “Το χαμόγελό σου είναι γκολ στο ενενήντα. Η Αργεντινή είναι η νέα πρωταθλήτρια”.

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα, οι δύο γυναίκες με ένα εντυπωσιακό βίντεο που μοιράστηκαν στα social media ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν κρυφά αποκαλύπτοντας παράλληλα πως εδώ και δύο χρόνια διατηρούσαν κρυφή τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα