Μουντιάλ 2022: Η Ivana Knöll “ξαναχτυπά” – Πήγε για μπάνιο σε παραλία του Κατάρ και κατάφερε να μη συλληφθεί

Μουντιάλ 2022: Η Ivana Knöll “ξαναχτυπά” – Πήγε για μπάνιο σε παραλία του Κατάρ και κατάφερε να μη συλληφθεί
Η οπαδός της Εθνικής Κροατίας Ivana Knöll Instagram@knolldoll

Η Ivana Knöll αψηφά κάθε κανόνα και προειδοποίηση των τουριστικών αρχών στους επισκέπτες του Μουντιάλ 2022 περί εμφάνισης και φορώντας το πιο μικροσκοπικό της μπικίνι βρέθηκε σε παραλία του Κατάρ.

Η Ivana Knöll απολαμβάνει κάθε λεπτό του Μουντιάλ 2022 και από το Κατάρ όπου βρίσκεται φροντίζει να εμψυχώνει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Κροατίας με κάθε τρόπο.

Η νεαρή άφησε για λίγο τα γήπεδα και βρέθηκε στις παραλίες του Κατάρ, με τις αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram να επιβεβαιώνουν πως είναι χωρίς αμφιβολία η πιο σέξι οπαδός της Εθνικής Κροατίας.

Φορώντας το πιο μικροσκοπικό της μπικίνι και αψηφώντας κάθε προειδοποίηση περί ευπρεπούς εμφάνισης, η Ivana πήγε στην παραλία και άφησε τους ακόλουθούς της με το στόμα ανοιχτό, καταφέρνοντας παράλληλα να μη συλληφθεί.

Οι αναρτήσεις της Ivana Knöll πέρα όμως από τα αποθεωτικά και κολακευτικά σχόλια για την εντυπωσιακή της εμφάνιση συχνά συγκεντρώνουν και πολλές παρατηρήσεις που της υπενθυμίζουν ότι σε μία αραβική χώρα δεν επιτρέπεται να ντύνεται έτσι, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που της ζητούν να δείξει σεβασμό στις άλλες θρησκείες και κουλτούρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα