Μπούλμαν σε Βέμπερ: Μη φαντασιώνεσαι οικονομικό πραξικόπημα στην Ελλάδα

Μπούλμαν σε Βέμπερ: Μη φαντασιώνεσαι οικονομικό πραξικόπημα στην Ελλάδα

"Την ώρα που η νυν κυβέρνηση την οποία ο κ. Βέμπερ θα ήθελε να ανατρέψει, κατάφερε με επιτυχία να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προσαρμογής, οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπό τη ΝΔ απέτυχαν παταγωδώς υπό αυτό το πρίσμα".

Επίθεση κατά του υποψηφίου για την προεδρία της Κομισιόν και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, για την άκομψη παρέμβαση που έκανε περί κυβερνητικής αλλαγής στην Ελλάδα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ευρωομάδας των Σοσιαλδημοκρατών Ούντο Μπούλμαν.

Σε συνέντευξή του στο EURACTIV.com, ο κ. Μπούλμαν απάντησε στον κ. Βέμπερ ως εξής: «Από πότε οι επικεφαλής υποψήφιοι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος υπαγορεύουν την οικονομική πολιτική στην Ευρωζώνη; Καλώ τον κύριο Βέμπερ να φρεσκάρει τη μνήμη του σχετικά με την πρόσφατη ιστορία στην Ελλάδα» επισήμανε ο Μπούλμαν.

«Την ώρα που η νυν κυβέρνηση την οποία ο κ. Βέμπερ θα ήθελε να ανατρέψει, κατάφερε με επιτυχία να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προσαρμογής, οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπό τη Νέα Δημοκρατία απέτυχαν παταγωδώς υπό αυτό το πρίσμα» σημείωσε ακόμη.

«Η συμβουλή μου στον κ. Βέμπερ ξεκάθαρα είναι να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο να ενημερώνεται καλύτερα παρά να φαντασιώνεται οικονομικά πραξικοπήματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα