Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής σκότωσε τη σύντροφό του με σπαθί – Κινήθηκε σαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Νέα Υόρκη: Έλληνας ομογενής σκότωσε τη σύντροφό του με σπαθί – Κινήθηκε σαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
(Joshua A. Bickel/AP)

Έλληνας ομογενής στη Νέα Υόρκη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε με σπαθί τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι του. Σκηνοθέτησε τη ληστεία, όπως έπραξε και ο δολοφόνος της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Για τη δολοφονία της συντρόφου του κατηγορείται ένας Έλληνας ομογενής στη Νέα Υόρκη, ο οποίος φέρεται να τη μαχαίρωσε με σπαθί στο σπίτι του.

Την εν λόγω τραγωδία έρχεται να συμπληρώσει το απίστευτο στοιχείο, ότι κινήθηκε στα βήματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σκηνοθετώντας ληστεία με σκοπό να αποπροσανατολίσει τις αρχές!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, δολοφόνος φέρεται να είναι ο 37χρονος Πίτερ Οικονόμου, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε θανάσιμα την Μίντι Σίνγκερ, 35 ετών, στις 1:40 το ξημέρωμα της Τρίτης.

Ο δράστης, κάλεσε μάλιστα και την Άμεση Δράση (911) και ισχυρίστηκε ότι έγινε ληστεία που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της συντρόφου του.

Ωστόσο, από ανάκρισή του οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο ίδιος ήταν ο θύτης του τραγικού περιστατικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, η μητέρα του δράστη είχε πάει στο διαμέρισμα να τον επισκεφτεί γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Όταν έφτασε στο σημείο, τον βρήκε σε κατάσταση αμόκ, της έκλεισε την πόρτα και μετά βγήκε ο ίδιος στο μπαλκόνι φωνάζοντας ότι σκότωσε κάποιον.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το… παράδειγμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, πήρε στην αστυνομία και είπε ότι μπήκαν στο σπίτι του κακοποιοί.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράση, ούτε πως βρέθηκε το σπαθί στο σπίτι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

«Είναι ψυχοπαθής», ισχυρίζεται φίλος του θύματος

«Ήξερα τη Μίντι χρόνια. Ήταν πολύ εύθυμη, ζωηρή, γεμάτη ζωή. Τρυφερή, στοργική, κάθε φορά που ήμουν κοντά της ένιωθα πιο ζωντανός. Είχε μια εμψυχωτική ενέργεια.

Ο τύπος που τη σκότωσε ήταν ο εφηβικός της έρωτας. Ζούσαν μαζί και μετά εκείνη έφυγε από το σπίτι του, και μου είχε στείλει μήνυμα ότι προσπαθεί να φύγει μακριά του.

Εκείνη την ημέρα, εκείνος πήρε την Άμεση Δράση. Είναι ψεύτης. Προσπαθούσε να απαλλάξει τον εαυτό του από αυτό που έκανε. Δεν είναι επαγγελματίας δολοφόνος. Είναι ψυχοπαθής», είπε στο MEGA φίλος του θύματος.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα