Νέα Υόρκη: Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία 20χρονης μητέρας που περπατούσε με το μωρό της

Νέα Υόρκη: Προσαγωγή υπόπτου για τη δολοφονία 20χρονης μητέρας που περπατούσε με το μωρό της
Αστυνομία στις ΗΠΑ (φωτό αρχείου) iStock

Προσήχθη ύποπτος για τη δολοφονία 20χρονης μητέρας η οποία έπεσε νεκρή από πυροβολισμό όσο περπατούσε με το 3 μηνών παιδί της στο καρότσι στη Νέα Υόρκη.

Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την άγρια δολοφονία μίας 20χρονης μητέρας, η οποία πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ περπατούσε με το μόλις 3 μηνών μωρό της, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τα αμερικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης φαίνεται πως είναι ο πατέρας του μωρού.

Υπενθυμίζεται πως το άγριο επεισόδιο ένοπλης βίας, σημειώθηκε κοντά στη διασταύρωση της λεωφόρου Lexington και της 95ης οδού γύρω στις 8:30 μ.μ. όταν ο δράστης πλησίασε την 20χρονη και την πυροβόλησε μια φορά στο κεφάλι από πολύ κοντά, είπε η αστυνομία όπως αναφέρουν οι New York Times. Μεταφέρθηκε στο Metropolitan Hospital Center και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ο δράστης, ο οποίος φορούσε μια μαύρη μπλούζα με κουκούλα και μαύρο παντελόνι, έφυγε τρέχοντας αφού πυροβόλησε, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το παιδί δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με την αστυνομία. Η Julie Menin, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Upper East Side, έγραψε στο Twitter ότι η νεκρή γυναίκα ήταν η μητέρα του παιδιού, κάτι που επιβεβαίωσε και μετέπειτα αξιωματούχος. Οι αστυνομικοί δεν αναγνώρισαν το θύμα και δεν έχουν προχωρήσει σε συλλήψεις.

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στο σημείο του πυροβολισμού, είπε ότι η δολοφονία ήταν άλλο ένα παράδειγμα της μάστιγας της ένοπλης βίας στη Νέα Υόρκη και ένας άλλος λόγος που είχε θέσει την καταπολέμησή της ως κορυφαία προτεραιότητα.

Οι στατιστικές της αστυνομίας δείχνουν ότι η γειτονιά, μια σε μεγάλο βαθμό εύπορη περιοχή στη 19η Περιφέρεια, είναι πράγματι γενικά ασφαλής. Υπήρξε ένας φόνος στην περιοχή πέρυσι και αυτός της Τετάρτης ήταν ο πρώτος εκεί για φέτος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα