Νεϊμάρ: Η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό απειλεί να κοινοποιήσει το βίντεο

Νεϊμάρ: Η γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό απειλεί να κοινοποιήσει το βίντεο

Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας έχει διατάξει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων όταν δημοσιοποίησε το ιστορικό της συνομιλίας του με την κοπέλα.

H γυναίκα που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό αναφέρει τώρα πως θα δώσει στα ΜΜΕ αποσπάσματα βίντεο από το περιστατικό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ίδια δήλωσε πως αν μπορούσε “θα σκότωνε τον ποδοσφαιριστή όταν είχε την ευκαιρία”.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας προστατεύονται, αποσύρθηκαν από την υπεράσπισή της λόγω “αντικρουόμενων πληροφοριών”, όπως ανακοίνωσαν.

Όπως αναφέρει το Sputnik, η δικηγορική εταιρεία “Fernandes e Abreu” που έχει ως έδρα της το Ρίο ντε Τζανέιρο δήλωσε πως η πελάτης της είχε συναινέσει να έχει σεξουαλική επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Νεϊμάρ εκδήλωσε κατά τη διάρκειά της, βίαιη συμπεριφορά. Η δικηγορική εταιρεία πρόσθεσε πως “η γυναίκα αρχικά δήλωσε πως είχε υποστεί βιασμό, ωστόσο η κατηγορία για βιασμό είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με το τι φαίνεται πως έγινε”.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 15 Μαΐου σε ξενοδοχείο στο Παρίσι με τον ίδιο τον Νεϊμάρ να αρνείται κάθε κατηγορία. Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν παρουσίασε μέσα από τα social media “πειστήρια” που του έστελνε η 26χρονη γυναίκα η οποία τον κατηγορεί, συγκεκριμένα προκλητικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον Νεϊμάρ, πρόκειται για απόπειρα εκβιασμού και παραδέχεται πως συνευρέθηκε μαζί της, αλλά με τη θέλησή της.

Πάντως, γιατρός από τη Βραζιλία επιβεβαίωσε ότι η κοπέλα λίγες μέρες μετά την συγκεκριμένη συνεύρεση έφερε πληγές στο σώμα, αιμάτωμα και εκδήλωσε μετατραυματικό στρες.

Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Βραζιλίας έχει διατάξει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων όταν δημοσιοποίησε το ιστορικό της συνομιλίας του με την κοπέλα. Η παραβίαση του συγκεκριμένου νόμου μπορεί μάλιστα να επιφέρει ποινή φυλάκισης από ένα έως και πέντε έτη.

Το φερόμενο ως θύμα δεν κατήγγειλε τον βιασμό της στις γαλλικές Αρχές, καθώς ήταν τρομοκρατημένο και σε κατάσταση σοκ, έφυγε από το Παρίσι δύο ημέρες μετά, προβαίνοντας εν συνεχεία σε καταγγελία στις Αρχές της πατρίδας της στο Σάο Πάολο.

Ο Νεϊμάρ οφείλει να παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα την Παρασκευή (7/6) προκειμένου να παράσχει την εκδοχή του για την έρευνα που διεξάγεται εναντίον του. Η υπόθεση όπως φαίνεται θα έχει συνέχεια και θα “κλείσει” στα δικαστήρια της Βραζιλίας τα οποία θα κρίνουν βάσει ποινικού κώδικα της χώρας, αν υπάρχει βιασμός ή όχι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα