Νεκρός ράπερ σε βίντεο κλιπ - Περπάταγε σε φτερό αεροπλάνου εν πτήσει

Νεκρός ράπερ σε βίντεο κλιπ
Νεκρός ράπερ σε βίντεο κλιπ YOUTUBE

Η εντυπωσιακή αλλά άκρως ριψοκίνδυνη ιδέα που είχε ο 34χρονος ράπερ για βίντεο κλιπ τραγουδιού του, να περπατήσει στο φτερό ενός μικρού αεροπλάνου ενώ αυτό ήταν στον αέρα, αποδείχτηκε μοιραία.

Τραγική κατάληξη είχε για έναν Καναδό ράπερ το γύρισμα βίντεο κλιπ τραγουδιού του, καθώς η ριψοκίνδυνη κίνησή του να περπατήσει στο φτερό αεροπλάνου ενώ αυτό ήταν στον αέρα, αποδείχτηκε μοιραία.

Ο 34χρονος Τζον Τζέιμς σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Βερνόν, στη Βρετανική Κολούμπια. Στο πλαίσιο των γυρισμάτων για βίντεο κλιπ του, θα περπατούσε στο φτερό ενός Cessna εν πτήσει. Απομακρύνθηκε, ωστόσο, αρκετά από την καμπίνα, με αποτέλεσμα το μικρό αεροσκάφος να ξεκινήσει μια σπειροειδή πορεία προς τα κάτω.

Ο πιλότος δεν μπόρεσε να ελέγξει το αεροσκάφος και να το προσγειώσει με ασφάλεια. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

"Ο Τζον κρατιόταν από το φτερό, μέχρι που ήταν αργά και από τη στιγμή που το άφησε, δεν είχε χρόνο να ανοίξει το αλεξίπτωτό του. Έπεσε στο έδαφος και σκοτώθηκε ακαριαία", δήλωσε η ομάδα των μάνατζέρ του στο CNN.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο 34χρονος ράπερ ήταν επαγγελματίας σκιέρ αλλά άφησε το χιόνι για τη μουσική λόγω των πολλών τραυματισμών που είχε.

"Πέθανε γυρίζοντας ένα project για το οποίο δούλευε εδώ και μήνες. Είχε εκπαιδευτεί εντατικά γι' αυτό το κόλπο. Γέμιζε τους πάντες γύρω του με θετική ενέργεια, ποτέ δεν μιλούσε άσχημα για κάποιον. Πραγματικά είχε χρυσή καρδιά", ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Πηγή: 

CNN

SHARE:

24Media Network