Νέο λουτρό αίματος στο Πακιστάν

default image

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 3 αστυνομικών, σκοτώθηκαν από δύο επιθέσεις αυτοκτονίας.

Τουλάχιστον 8 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων 3 αστυνομικών, σκοτώθηκαν σήμερα στο βορειοδυτικό Πακιστάν από δύο επιθέσεις αυτοκτονίας.

Τρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε από την πρώτη επίθεση αυτοκτονίας στο γραφείο του ανώτατου κυβερνητικού αξιωματούχου στην περιοχή του Βορείου Ουαζιριστάν -ο αξιωματούχος δεν τραυματίστηκε από την επίθεση- και πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί, από τη δεύτερη επίθεση αυτοκτονίας κατά οχήματος της αστυνομίας στην πόλη Σουάτ.

Οι επιθέσεις αυτές σημειώθηκαν δύο ημέρες μετά την επιδρομή των πακιστανικών δυνάμεων ασφαλείας στο Κόκκινο Τέμενος στο Ισλαμαμπάντ κατά την οποία σκοτώθηκαν ο ριζοσπάστης ιερωμένος του τεμένους και περισσότεροι από 70 ένοπλοι.

Σχεδόν 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις σε κυβερνητικούς στόχους και στις δυνάμεις ασφαλείας στο βορειοδυτική μεθοριακή περιοχή του Πακιστάν μετά την πολιορκία του Κόκκινου Τεμένους από το στρατό στις 3 Ιουλίου, αυξάνοντας τους φόβους ότι έχουν αρχίσει ήδη τα αντίποινα για την επιχείρηση αυτή των δυνάμεων ασφαλείας.

(ΠΗΓΗ: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα