Νότια Κορέα: Στα ύψη η δημοτικότητα του προέδρου Μουν

South Korea's President Moon Jae-in delivers a budget speech to the National Assembly in Seoul Wednesday, Nov. 1, 2017. (Ed Jones/Pool Photo via AP)
South Korea's President Moon Jae-in delivers a budget speech to the National Assembly in Seoul Wednesday, Nov. 1, 2017. (Ed Jones/Pool Photo via AP) AP

Η δημοτικότητα του Νοτιοκορεάτη προέδρου -εν αναμονή της επίσκεψης του προέδρου Τραμπ- βρίσκεται άνω του 70% για πρώτη φορά μέσα σε δύο μήνες

Η δημοτικότητα του προέδρου Μουν Τζέι-ιν αυξήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με δεδομένες τις προσδοκίες για θετικές διπλωματικές και αμυντικές εξελίξεις από την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης (Realmeter poll) που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα, το ποσοστό της δημοτικότητας του προέδρου Μουν καταγράφηκε στο 70,3% την προηγούμενη εβδομάδα, αυξημένο κατά 3,1% από την προηγούμενη εβδομαδιαία δημοσκόπηση.

Η δημοτικότητα του Νοτιοκορεάτη προέδρου βρίσκεται άνω του 70% για πρώτη φορά μέσα σε δύο μήνες.

Στην δημοσκόπηση συμμετείχαν 2.533 ψηφοφόροι, ενώ αυτή πραγματοποιήθηκε από την προηγούμενη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή, ενώ το ποσοστό στατιστικού λάθους υπολογίζεται στο 1,9%.

(Φωτογραφία: Ed Jones/Pool Photo via AP)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορέα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H Νότια Κορέα δεν θα αποκτήσει δικά της πυρηνικά όπλα

Νέο χτύπημα Κιμ: Χάκερς έκλεψαν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα της Ν. Κορέας

Β. Κορέα: Πληροφορίες για δυστύχημα σε πυρηνικές εγκαταστάσεις με πάνω από 200 νεκρούς

Η ζωή στο όριο Βορείου και Νοτίου Κορέας

SHARE:

24Media Network