Ντόναλντ Τραμπ: Ο 18χρονος γιος του ξεκινά την πορεία του στην πολιτική

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον γιο του Μπάρον
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον γιο του Μπάρον AP Photo Michael A. McCoy

Στα χνάρια του πατέρα του ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, καθώς επιλέχθηκε ως εκπρόσωπος στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

Είναι μόλις 18 ετών και ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Μπάρον, κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

Κι αυτό διότι, όπως μεταδίδει το Politico, επιλέχθηκε από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Φλόριντας ως ένας εκ των γενικών αντιπροσώπων της πολιτείας στο Εθνικό Συνέδριο του κόμματος.

Αξιωματούχος της εκστρατείας του Τραμπ είπε ότι ο Μπάρον «ενδιαφέρεται πολύ για την πολιτική διαδικασία του έθνους μας».

Ο Μπάρον δεν είναι το μοναδικό παιδί του πρώην προέδρου των ΗΠΑ που επιλέγεται ως αντιπρόσωπος, καθώς συμπεριλήφθηκε και ο Έρικ Τραμπ ως πρόεδρος της αντιπροσωπείας.

Μέχρι στιγμής, ο ίδιος ο Μπάρον δεν έχει ανακοινώσει ποια είναι τα σχέδιά του μετά την αποφοίτησή του φέτος.

Η Ιβάνκα Τραμπ είναι το μόνο από τα πέντε παιδιά του Ντόναλντ Τραμπ που έχει μείνει εκτός πολιτικής αφότου εργάστηκε ως ανώτερη σύμβουλος στην κυβέρνηση Τραμπ.

Ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Φλόριντα, Έβαν Πάουερ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τετάρτης με τους ηγέτες των αντιπροσωπειών, συμπεριλαμβανομένης της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και συμμετέχει στην επιτροπή πλατφόρμας για το Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών.

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε μια μεγάλη ομάδα ηγετών της βάσης, εκλεγμένων αξιωματούχων και μελών της οικογένειας Τραμπ που εργάζονται μαζί ως μέρος της αντιπροσωπείας της Φλόριντα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών του 2024», ανέφερε ο Πάουερ σε δήλωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα