Ο άτακτος Μπερλουσκόνι

default image

Μπορεί η Ιταλία να αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες οικονομικές κρίσεις στην ιστορία της, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν το βάζει. Φλέρταρε με ξανθιά βουλευτή (Pics)

Ο Ιταλός πρωθυπουργός δε φαίνεται να ανησυχεί και πολύ για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας του, καθώς δε σταματά λεπτό να φλερτάρει.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στα έδρανα του κοινοβουλίου, σε μία τρυφερή στιγμή με τη Michaela Biancofiore, βουλευτή του κόμματός του.


Ο 74χρονος πολιτικός φαίνεται να απολαμβάνει τη συντροφιά της 40χρονης ξανθιάς καλλονής, μίας από τις ομορφότερες παρουσίες της πολιτικής σκηνής.

Προσωπική επιλογή του Μπερλουσκόνι, η Biancofiore προωθείται συνεχώς και σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου ”την έχει καλλιεργήσει πολιτικά”.

Του πιέζει το πηγούνι και εκείνος χαμογελά, σχεδόν, αμήχανα. Σκύβουν και οι δύο και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής ο ένας από τον άλλο. Κάτι του ψιθυρίζει και αυτός την κοιτά στα μάτια με μεγάλη προσήλωση.


Η ”κουβέντα” τους δε σταματά εκεί, καθώς η τελευταία φωτογραφία τους δείχνει να έχουν πλησιάσει τόσο, που δε χωρά αμφιβολία για την εξέλιξη της συζήτησής τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα