Ο διαβήτης δεν σταμάτησε τη βασίλισσα της ομορφιάς

Ο διαβήτης δεν σταμάτησε τη βασίλισσα της ομορφιάς

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα έστειλε μια 20χρονη, κερδίζοντας διαγωνισμό ομορφιάς. Εμφανίσθηκε φορώντας την ιατρική συσκευή για χορήγηση ινσουλίνης (Pic)

Η 20χρονη Sierra Sandison που είχε διαγνωστεί με διαβήτη Τύπου 1 πριν από δύο χρόνια, έλαβε χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης από διαβητικούς όλου του κόσμου μετά από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Facebook.

Πριν από λίγες μέρες στέφθηκε Miss Idaho φορώντας στα καλλιστεία την ιατρική συσκευή με αποτέλεσμα να γίνει είδωλο για τις γυναίκες και τους άνδρες που πάσχουν από διαβήτη Τύπου 1, όπως η ίδια.

Ο διαβήτης δεν σταμάτησε τη βασίλισσα της ομορφιάς

"Μία αντλία ινσουλίνης δεν σε κάνει λιγότερο όμορφη" λέει η 20χρονη Sierra η οποία επικράτησε ανάμεσα σε 19 κορίτσια,  ενώ τον Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει το στέμμα ομορφιάς της Miss America.

Αμέσως μετά τη νίκη της, η ίδια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της. Όπως αποκάλυψε, ο διαβήτης της διαγνώστηκε το Φεβρουάριο του 2012, και η πρώτη της αντίδραση ήταν να προσποιηθεί ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Ο διαβήτης δεν σταμάτησε τη βασίλισσα της ομορφιάς

Όσο για το πώς πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς;

"Η ιδέα μου ήρθε όταν ανακάλυψα ότι η Nicole Johnson, που στέφθηκε Miss America το 1999, ήταν επίσης διαβητική και φόρεσε μία αντλία ινσουλίνης επίσης".

Η φωτογραφία που τη δείχνει να φορά την ιατρική συσκευή έχει αποσπάσει περισσότερα από 5.000 likes και τα πλέον θετικά σχόλια στο facebook.

Πηγή: news.com.au

SHARE:

24Media Network