Ο “εξόριστος” Γκρουέφσκι ετοιμάζει βιβλίο

Ο “εξόριστος” Γκρουέφσκι ετοιμάζει βιβλίο
O Νίκολα Γκρουέφσκι AP

Σαν να μην τρέχει τίποτα ο υπόδικος Νίκολα Γκρουέφσκι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο βιβλίο, οικονομικού, μάλιστα, περιεχομένου.

Οχι μόνο δεν πτοείται από το γεγονός ότι καταζητείται για να δικαστεί στη χώρα του, ζώντας πλέον με την παροχή ασύλου στην Ουγγαρία αλλά ετοιμάζει και νέο βιβλίο!

Ποιος είναι; Μα ο πρώην Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Νίκολα Γκρούεφσκι ο οποίος προανήγγειλε μέσω του facebook ότι ετοιμάζει εκδοτικό πόνημα με αντικείμενο την οικονομία.

Ο Γκρουέφσκι, ο οποίος κυβέρνησε τη Βόρειο Μακεδονία από το 2006 έως το 2016 προκαλώντας με την πολιτική του διεθνή απομόνωση της χώρας του, τόνισε ότι το βιβλίο του θα έχει τον τίτλο “Οικονομικές επιπτώσεις των διαφόρων τύπων διεθνών ροών κεφαλαίων και μία ιδιαίτερη ματιά στη Δημοκρατία της Μακεδονίας” και θα βασίζεται στη διατριβή του άλλοτε Πρωθυπουργού.

Στο σχετικό ποστ του ο πρώην επικεφαλής του ακροδεξιού VMRO τόνισε για μία ακόμη φορά ότι έχει πέσει θύμα πολιτικής δίωξης και ότι οι διώκτες του βιάστηκαν να τον φυλακίσουν με ψευδείς, όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε, κατηγορίες.

Σημαντική λεπτομέρεια:Το νέο βιβλίο του Γκρουέφσκι θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο που πρόσφατα κυκλοφόρησε πόνημα με δηλώσεις του Βλάντιμιρ Πούτιν “που άλλαξαν τον κόσμο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα