Ο Γκέντα μίλησε: Ο Τραμπ θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών

Ο Γκέντα μίλησε: Ο Τραμπ θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών

Μετά τον Πολ το χταπόδι που μάντεψε το αποτέλεσμα πολλών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Μουντιάλ το 2010, ο Γκέντα, το όνομα του οποίου σημαίνει «ανατριχίλα», είναι το τελευταίο από μια σειρά ζώα που έχουν προφητικές ικανότητες

Έχει ήδη προβλέψει τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016: ο Γκέντα ένας κινέζος πίθηκος που έχει χαρακτηριστεί και «βασιλιάς των προφητών» ποντάρει τώρα στον θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Μετά τον Πολ το χταπόδι που μάντεψε το αποτέλεσμα πολλών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Μουντιάλ το 2010, ο Γκέντα, το όνομα του οποίου σημαίνει «ανατριχίλα», είναι το τελευταίο από μια σειρά ζώα που έχουν προφητικές ικανότητες.

Όταν έδειξαν στον Γκέντα δύο φωτογραφίες σε φυσικό μέγεθος του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, ο πίθηκος έπειτα από «ώριμη σκέψη» επέλεξε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του δώσει και ένα φιλί στο πρόσωπο, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη το οικολογικό πάρκο όπου ζει στην επαρχία Χουνάν.

ADVERTISING
Ο Γκέντα μίλησε: Ο Τραμπ θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών

Ο Γκέντα, που είναι 5 ετών και φορά ένα μπλουζάκι που διαφημίζει τις ικανότητές του, προέβλεψε σωστά τη νίκη της Πορτογαλίας στο Euro 2016 τον Ιούλιο. Δύο ημέρες μετά η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε τη Γαλλία με 1-0 στην παράταση. Τότε είχε φάει την μπανάνα που ήταν τοποθετημένη πάνω στην πορτογαλική σημαία, αγνοώντας αυτή που είχαν βάλει πάνω στη γαλλική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τραμπ, Εκλογές ΗΠΑ, Αμερικανικές εκλογές, Κλίντον
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Τραμπ απομακρύνθηκε από προεκλογική εκδήλωση για λόγους ασφαλείας

ΗΠΑ: Οι γυναίκες ελπίζουν ότι θα αναδείξουν την πρώτη γυναίκα πρόεδρο

Με 'κομμένη ανάσα': Στα όρια του στατιστικού λάθους το προβάδισμα της Κλίντον

SHARE:

24Media Network