O Lubitz είχε κάνει “πρόβα” πριν ρίξει το αεροπλάνο στις Άλπεις

default image

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus A320, Andreas Lubitz είχε κάνει "πρόβα" της τραγικής πράξης του λίγες ώρες πριν την μοιραία πτήση.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τον συγκυβερνήτη του Airbus A320,  Andreas Lubitz, ο οποίος έριξε το αεροσκάφος στις Νότιες Άλπεις και οδήγησε στο θάνατο 149 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο Lubitz είχε κάνει πρόβα της τραγικής πτήσης λίγες ώρες πριν. Συγκεκριμένα φαίνεται να σκέφτηκε να συντρίψει το αεροπλάνο στο οποίο ήταν πιλότος λίγες ώρες πριν και ταξίδευε από το Ντίσελντορφ στη Βαρκελώνη.

 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει μεταξύ άλλων: “Γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Lubitz είχε ήδη δοκιμάσει να ρίξει το αεροπλάνο της πτήσης από το  Ντίσελντορφ στη Βαρκελώνη. Αυτό γίνεται αντιληπτό από την εκτενή ανάλυση των καταγραφών που υπήρχαν στο μαύρο κουτί του αεροσκάφους της πτήσης”.

Οι Γαλλικές αρχές πρόκειται να προβούν σε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά με την τραγωδία της 24 Μαρτίου και όποια νέα στοιχεία έχει συλλέξει για τον συγκυβερνήτη.

Πηγή: mirror.co.uk

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα