Ο Μαδούρο στέλνει την αντιπρόεδρό του στη Μόσχα

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο AP

Ρελάνς με επίσημη επίσκεψη της αντιπροέδρου του στη Μόσχα επιχειρεί ο Νικολάς Μαδούρο για να βρει στήριξη στο διεθνή παράγοντα.

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες θα συναντηθεί την 1η Μαρτίου στην Μόσχα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, με τον οποίο θα συζητήσει για την κατάσταση στην χώρα της, αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να αποτραπεί μια στρατιωτική επέμβαση στη Βενεζουέλα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Χόρχε Αρεάσσα.

«Η ίδια ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Λαβρόφ. Φυσικά θα συζητήσει για την κατάσταση στην Βενεζουέλα, τον συντονισμό των ενεργειών, ώστε να αποτραπούν οι οιεσδήποτε απόπειρες να ξεκινήσει ένας πόλεμος κατά της Βενεζουέλας υπερασπιζόμενοι τις αρχές του ΟΗΕ μαζί με την Ρωσία, όπως επίσης για τα κοινά μας σχέδια» δήλωσε ο Αρεάσσα.

ADVERTISING

Απαντώντας στο ερώτημα, αν υπάρχει ενδεχόμενο το Καράκας να ζητήσει στρατιωτική βοήθεια από την Μόσχα, ο Αρεάσσα υπογράμμισε ότι η στρατιωτική και τεχνολογική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών παίζει μεγάλο ρόλο, προσθέτοντας ότι «θα συνεχισθεί και στο μέλλον».

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενεζουέλα
SHARE:

24Media Network