Ο Ομπάμα έγινε 50

Ο Ομπάμα έγινε 50

Το 50ό έτος έκλεισε σήμερα o Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του με έναν πρωτότυπο τρόπο. Αποφάσισε να κάνει έρανο μεταξύ των προσκεκλημένων του, ώστε να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία για την επανεκλογή του το Νοέμβριο του 2012 (Pic+Vid)

"Έχω γκριζάρει λιγάκι, σε σχέση με το πώς ήμουν όταν ανέλαβα αυτή την δουλειά, αλλά, κατά τα άλλα, αισθάνομαι υπέροχα. Άλλωστε η Μισέλ με θεωρεί ακόμα γλυκούλη" δήλωσε ο Αμερικανός ηγέτης.

Ο Ομπάμα έγινε 50

Το πάρτι του εορτάζοντα προέδρου θα διεξήχθη στην γενέτειρα του, στο Σικάγο. Οι προσκεκλημένοι πλήρωσαν το αντίτιμο της εισόδου τους αξίας από 50 έως 35.800 δολάρια το άτομο.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την ακριβή εκδήλωση θα διατεθούν, τόσο για την οργάνωση «Εκστρατεία Ομπάμα», όσο και για την Εθνική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος.

Κλιμακώνοντας από τώρα την προσπάθεια να διασφαλίσει δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα προώθησε ένα πρόγραμμα με τίτλο «50 για 50».

Σύμφωνα με αυτό, οι πολιτικοί του φίλοι οφείλουν να εγγράψουν 50 νέα μέλη ο καθένας στο κόμμα, προκειμένου να κερδίσουν μια κάρτα εισόδου για το πάρτι γενεθλίων του Μπ.Ομπάμα. Εκεί θα καταθέσουν και τη χρηματική τους δωρεά.

Ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ συγκέντρωσε 86 εκατομμύρια δολάρια κατά το δεύτερο μισό του 2011 και φιλοδοξεί, μέχρι τις κάλπες, να ξεπεράσει τα 700 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που είχε συγκεντρώσει για την εκστρατεία του 2008.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Obama in Chicago for birthday

SHARE:

24Media Network