Ο Πιτέλα διαψεύδει τη Φώφη: Δεν μίλησα ποτέ απαξιωτικά για τον Τσίπρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάνι Πιτέλα, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Διαψεύδει ο Τζ. Πιτέλα δημοσίευμα για απαξιωτική αναφορά του στον Αλ. Τσίπρα κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τη Φ. Γεννηματά

Ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο ευρωκοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, με δήλωσή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», διαψεύδει δημοσίευμα άλλης ελληνικής πολιτικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε αναφέρει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ότι οι συνομιλίες των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών με τον Αλέξη Τσίπρα γίνονται «επειδή τον χρειάζονται λιγάκι ακόμη».

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» φιλοξενεί δήλωση του κ. Πιτέλα με την οποία ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών αναφέρει: «Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο! Διαψεύδω απολύτως αυτή την πληροφορία. Αυτά τα λόγια δεν αντικατοπτρίζουν ούτε την αλήθεια ούτε και τις απόψεις μου».

SHARE:

24Media Network