Ο Πούτιν 'χρύσωσε' τους Ρώσους Ολυμπιονίκες

Ο Πούτιν 'χρύσωσε' τους Ρώσους Ολυμπιονίκες

Οι Ρώσοι αθλητές κατέκτησαν συνολικά 56 μετάλλια και ο Βλάντιμιρ Πούτιν δεν έδειξε καμία τσιγκουνιά στα δώρα τους. Τους έδωσε ακόμα και αυτοκίνητο (Pic)

Από μια λευκή BMW X6 στολισμένη με τα Ολυμπιακά σύμβολα χάρισε στους Ρώσους Ολυμπιονίκες, ο Βλάντιμιρ Πούτιν δίνοντας τους μ΄αυτό τον τρόπο συγχαρητήρια για τα συνολικά 56 μετάλλια(19 χρυσά, 18 αργυρά και 19 χάλκινα) που κατέκτησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Παρά το γεγονός ότι θα έπρεπε να υποβληθείτε σε δοκιμασία, δείξατε μια μεγάλη ικανότητα για να πολεμήσετε για την θέση της Ρωσίας στον κόσμο του αθλητισμού,» δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσημης τελετής.

«Τις παραμονές των Αγώνων, είχε αποκλειστεί το ένα τρίτο των μελών της ομάδας. Μας στέρησαν την συμμετοχή εκεί που παραδοσιακά η Ρωσία ήταν φαβορί. Ωστόσο, δεν παραιτηθήκαμε, προσπαθήσαμε και κερδίσαμε,» πρόσθεσε.

Ο Πούτιν 'χρύσωσε' τους Ρώσους Ολυμπιονίκες

Πέρα από τις εντυπωσιακές BMW που περίμεναν τους αθλητές στην Κόκκινη Πλατεία, ο Ρώσος Πρόεδρος κέρασε και σαμπάνια τους αθλητές μέσα στο Κρεμλίνο, ενώ θα λάβουν ως ανταμοιβή και χρηματικό ποσό. Για να ανταποδώσουν οι αθλητές του προσέφεραν μια ολυμπιακή δάδα.

Ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει πάντως μια αδυναμία συνολικά στα μοντέλα της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας καθώς το μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 είχε δώσει στους Ολυμπιονίκες αυτοκίνητα Audi και το 2014 της Mercedes μετά τους χειμερινούς αγώνες στο Σότσι.

Ο Πούτιν 'χρύσωσε' τους Ρώσους Ολυμπιονίκες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία, Ρίο 2016
SHARE: