Ο σεΐχης του Ντουμπάι έπιασε “στα πράσα” τη γυναίκα του με τον σωματοφύλακά του

Ο σεΐχης του Ντουμπάι έπιασε “στα πράσα” τη γυναίκα του με τον σωματοφύλακά του
O σεΐχηw Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ και η πριγκίπισσα Χάγια

Η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, Χάγια, η οποία εγκατέλειψε τον σύζυγό της, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ βρήκε καταφύγιο στο Λονδίνο.

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο προσκήνιο για τη σύζυγο του σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ. Η 45χρονη πριγκίπισσα Χάγια, η οποία είχε ‘αποδράσει’ πριν από λίγο καιρό από το Ντουμπάι και τον 69χρονο σεΐχη, βρήκε τελικά καταφύγιο στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τον ίδιο, όμως, η φυγή της οφείλεται στον έρωτά της για έναν σωματοφύλακα του σεΐχη, καθώς τους ‘έπιασε στα πράσα’ όταν γύρισε απροειδοποίητα στην έπαυλή του στο Λονδίνο το Μάιο.

Η έκτη και νεότερη σύζυγος του σεΐχη, από την άλλη υποστηρίζει πως δραπέτευσε όταν ο συγκεκριμένος σωματοφύλακας, της εξήγησε τι συνέβη στις κόρες του μελλοντικού βασιλιά του Ντουμπάι, Σάνσα και Λατίφα. Οι δύο νεαρές είχαν προσπαθήσει να αποδράσουν από το παλάτι πριν από ένα χρόνο, ωστόσο στρατιωτικοί τις συνέλαβαν, χωρίς να γνωρίζει κανείς πού βρίσκονται σήμερα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα του Ντουμπάι έχει φύγει μαζί με τον τον 7χρονο γιο και την 11χρονη κόρη της, παίρνοντας μαζί της και 35 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, έχει κινηθεί ήδη δικαστικά ζητώντας το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία της Μ. Βρετανίας.

Την 45χρονη ετεροθαλή αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας θα εκπροσωπήσει στα δικαστήρια η βαρόνη Φιόνα Σάκλετον – δικηγόρος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του αδελφού του, Χάρι, αλλά και των βασιλικών διαζυγίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα