Ο Στρος Καν αντιμέτωπος με την Μπανόν

Ο Στρος Καν αντιμέτωπος με την Μπανόν
© EPA

Ο Ντομινίκ Στρος Καν εξετάστηκε κατ' αντιπαράσταση με την δημοσιογράφο που τον κατηγορεί για βιασμό. "Κανένας λόγος να ζητήσει συγγνώμη" σύμφωνα με τον δικηγόρο του (Vid+Pic)

Ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν και η δημοσιογράφος Τριστάν Μπανόν, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού το 2003, διατήρησαν τις θέσεις τους στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση την Πέμπτη στο Παρίσι από την αστυνομία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του Στρος-Καν, Ανρί Λεκλέρκ.

"Ο Ντομινίκ Στρος-Καν επέμεινε στη θέση του και εκείνη το ίδιο", δήλωσε ο δικηγόρος, ο οποίος αρνήθηκε να διευκρινίσει περαιτέρω σχετικά με την κατ' αντιπαράσταση εξέταση.

Στην ερώτηση αν ο πρώην γενικός διευθυντής του ΔΝΤ εξέφρασε τη λύπη του, ο Λεκλέρκ απάντησε: "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητήσει συγγνώμη".

Ο Στρος Καν αντιμέτωπος με την Μπανόν
© REUTERS

Η κατ' αντιπαράσταση εξέταση διήρκεσε δυόμιση ώρες και έγινε στην έδρα της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Εγκλημάτων κατά Προσώπων στο νότιο Παρίσι.

Ο Στρος-Καν δήλωσε στις 18 Σεπτεμβρίου στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 ότι δεν ασκήθηκε "καμία βία" στην Τριστάν Μπανόν κατά τη συνάντησή τους το 2003 κατά την οποία η νεαρή γυναίκα τον κατηγορεί ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Raw Video: DSK Leaves After "confrontation"

SHARE:

24Media Network