Ο Τραμπ στο Νταβός: Κρίσιμες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και επιχειρηματίες

Ο Τραμπ στο Νταβός: Κρίσιμες συναντήσεις με ξένους ηγέτες και επιχειρηματίες
President Donald Trump listens as Secretary of Housing and Urban Development Ben Carson speaks during an event to honor Dr. Martin Luther King Jr., in the Roosevelt Room of the White House, Friday, Jan. 12, 2018, in Washington. (AP Photo/Evan Vucci) ap

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου στο ελβετικό θέρετρο, στο πλαίσιο της επίσκεψής του για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθεί στο Νταβός της Ελβετίας αυτήν την εβδομάδα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον πρόεδρο της Ρουάντας Πολ Καγκάμε και άλλους ηγέτες, ανακοίνωσε ο Χ.Ρ. Μακμάστερ, ο σύμβουλός του Λευκού Οίκου σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται και μια συνάντηση με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραθέσει ένα μικρό δείπνο για Ευρωπαίους επιχειρηματίες, είπε ο σύμβουλός του επί οικονομικών θεμάτων Γκάρι Κον, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Σύμφωνα με τον Μακμάστερ, στο Νταβός ο Τραμπ σκοπεύει να συζητήσει το θέμα της αποπυρηνικοποίησης της κορεατικής χερσονήσου, τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους και την πυραυλική δραστηριότητα και την αποσταθεροποιητική στάση του Ιράν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα