Πετρόφ: Αν η Αθήνα δεν αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ θα διαλυθεί

Πετρόφ: Αν η Αθήνα δεν αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ θα διαλυθεί

"Οι Έλληνες είναι φασίστες". "Δεν υπάρχει Ελληνική εθνικότητα". Τάδε έφη ο επιστήθιος φίλος του Νίκολα Γκρουέφσκι, Σκοπιανός Τοντόρ Πετρόφ

Όχι απλώς είπε... απίστευτα πράγματα ο κ. Πετρόφ, επιστήθιος φίλος του Σκοπιανού ηγέτη Νίκολα Γκρουέφσκι, αλλά προχώρησε και σε άκρως προκλητικές δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων.

Μιλώντας στο επονομαζόμενο "Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων", ο Τοντόρ Πετρόφείπε πως αν η Αθήνα δε αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ άμεσα ως "Μακεδονία" θα ανοίξει το "κουτί της Πανδώρας" και η Ελλάδα θα πρέπει να ξεχάσει τα σημερινά σύνορά της καθώς θα διαλυθεί!

Υποστήριξε παραπάνω ότι η λέξη "Έλληνας" δεν έχει να κάνει με το έθνος, καθώς δεν υπάρχει Ελληνική εθνικότητα.

"Η λέξη 'Έλληνας' είναι συνώνυμη του Χριστιανού", δηλώνει ο Πετρόφ.

"Όταν η Ελλάδα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με όλες τις εθνικότητες που ζουν σε αυτή (όπως υποστηρίζει αυτή έρχεται σύντομα) η χώρα θα αλλάξει για πάντα. Τα εδάφη τους θα διαιρεθούν μεταξύ των διαφορετικών εθνοτήτων", δηλώνει με βεβαιότητα.

Ο Πετρόφ κάνει δε λόγο για τη "γενοκτονία" που υπέστησαν οι "Μακεδόνες" κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων η οποία μάλιστα συνεχίζεται και σήμερα.

"Η Αθήνα θα λογοδοτήσει γι' αυτό", αναφέρει.

Ο πρόεδρος του αποκαλούμενου "Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου", δηλώνει ακόμη ότι η Χρυσή Αυγή "είναι η καρδιά της Ελλάδας".

"Χωρίς το 'ναζιφασισμό' η Ελλάδα δε θα υπήρχε. Ο 'ναζιφασισμός' υποστηρίζεται διαρκώς από τις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Για το λόγο αυτό, η Αθήνα ζητεί την αλλαγή της ονομασίας μας. Αλλά καμία αλλαγή δεν θα σώσει την Ευρώπη ούτε την ψεύτικη Ελλάδα".

Τέλος υποστήριξε πως οι Βρυξέλλες πληρώνουν την Αθήνα με 2 δισ. ευρώ ετησίως για να καταστρέφει "Μακεδονικά αρχαιολογικά ευρήματα" ή να τα κρύβουν σε μυστικές αποθήκες.

SHARE:

24Media Network