Οι πρωταγωνίστριες ταινιών πορνό που σχετίζονται με τον Τραμπ

Οι πρωταγωνίστριες ταινιών πορνό που σχετίζονται με τον Τραμπ
Jessica Drake listens to a question during a news conference at the office of her attorney, Gloria Allred, in Los Angeles on Saturday, Oct. 22, 2016. Drake, an adult film actress, said Donald Trump kissed her and two other women on the lips "without asking for permission" when they met him after a golf tournament in 2006. (AP Photo/Ryan Kang) ap

Ο Λευκός Οίκος αρνείται τα πάντα αλλά οι φήμες και οι αναφορές επιμένουν

Οι ισχυρισμοί ότι ο Donald Trump είχε μια εξωσυζυγική σχέση με την Playmate της χρονιάς 1998, Karen McDougal, είναι το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά κατηγοριών που αφορούν τις σχέσεις του προέδρου των ΗΠΑ με μοντέλα που πρωταγωνιστούν σε ταινίες και περιοδικά για ενήλικες.

Ο Λευκός Οίκος αρνείται τα πάντα. Ωστόσο, νέες φήμες και αναφορές κάνουν την εμφάνισή τους τακτικά. Τον Δεκέμβριο, τρεις γυναίκες που κατηγόρησαν τον πρόεδρο για σεξουαλική παρενόχληση ζήτησαν από το Κογκρέσο να διερευνήσει τον αυξανόμενο αριθμό των ισχυρισμών. Μία από αυτές τις γυναίκες, η Rachel Crooks, είναι τώρα υποψήφια για τη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Πολιτεία του Οχάιο. Σε αυτές που έχουν κατηγορήσει τον Trump ότι τις φίλησε ή τις άγγιξε παρά τη θέλησή τους περιλαμβάνονται μια πρώην διαγωνιζόμενη στο reality show The Apprentice και μια πρώην Μις Φινλανδία.

Οι πιο εντυπωσιακοί ισχυρισμοί, όμως, επικεντρώνονται στις σχέσεις του Trump με τους ανθρώπους της βιομηχανίας ψυχαγωγίας ενηλίκων. Ιδού μια λίστα τεσσάρων γυναικών στον τομέα αυτό που έχουν μιλήσει για τον Trump.

Karen McDougal – Ο New Yorker αναφέρει ότι ο Trump και η McDougal είχαν σχέση δύο χρόνια μετά τον γάμο του Trump με τη Melania. Χρησιμοποιώντας τα χειρόγραφα απομνημονεύματα της McDougal σχετικά με την υπόθεση (που είχαν σταλεί σε φιλικό της πρόσωπο την εποχή εκείνη), το δημοσίευμα λέει ότι ο Trump και η McDougal συναντήθηκαν σε pool party στο Playboy Mansion το 2006. Και από τότε λέγεται ότι ξεκίνησε μια σχέση εννέα μηνών, την οποία έληξε η McDougal το 2007.

Stormy Daniels – Η Daniels (της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stephanie Clifford) είναι ίσως το πιο υψηλού προφίλ πρόσωπο που φέρεται να αποτελεί μέρος του παρελθόντος του Trump. Η πορνοστάρ έλαβε 130.000 δολάρια από τον δικηγόρο του Trump, Michael Cohen, για να εξασφαλιστεί η σιωπή της σχετικά με μια υποτιθέμενη σχέση που είχε συνάψει το 2006 με τον Trump, αλλά η είδηση για τη σχέση δημοσιοποιήθηκε τελικά τον Ιανουάριο. Η Daniels έχει εκμεταλλευτεί αυτή τη φήμη προς όφελός της, ξεκινώντας μια χορευτική περιοδεία σε στριπτιζάδικα σε όλη τη χώρα, και εγκαταλείποντας το μέχρι πρότινος επαγγελματικό της «σπίτι» Wicked Pictures αφού εξασφάλισε αποκλειστικό συμβόλαιο πολλών δολαρίων με το στούντιο πορνό Mindgeek. Λέγεται ότι η ίδια προωθεί την ιστορία της σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, πιστεύοντας ότι η παραδοχή του Cohen ότι είχε πληρώσει τα χρήματα την απαλλάσσει από τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε.

Jessica Drake – Η Drake βγήκε δημόσια στις εκλογές του 2016 και κατηγόρησε τον Trump ότι της προσέφερε 10.000 δολάρια και τη χρήση του ιδιωτικού της τζετ για να συνευρεθεί μαζί της κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στη λίμνη Tahoe το 2016 (το ίδιο τουρνουά, προφανώς, όπου συναντήθηκε με τη Daniels). Η Drake δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο ύστερα απ’ ό,τι είπε αρχικά, παραπέμποντας όλες τις ερωτήσεις στη δικηγόρο της, Gloria Allred. Μιλώντας στο Fortune νωρίτερα φέτος, διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι απαγορεύεται νομικά να συζητήσει το θέμα.

Jessica Drake stands with her attorney, Gloria Allred, as she holds a photo of Drake and Donald Trump during a news conference in Los Angeles on Saturday, Oct. 22, 2016. Drake, an adult film actress, said Donald Trump kissed her and two other women on the lips "without asking for permission" when they met him after a golf tournament in 2006. (AP Photo/Ryan Kang) ap

«Δεν υπέγραψα συμφωνία εμπιστευτικότητας, ούτε έλαβα χρήματα από αυτόν ή οποιονδήποτε άλλον στο ‘στρατόπεδό’ του για οτιδήποτε, ούτε πούλησα την ιστορία μου σε κάποιο μέσο ενημέρωσης», είπε. «Ο ορίζοντάς μου είναι μακροπρόθεσμος και δεν είμαι σ’ αυτό για τα χρήματα».

Alana Evans – Η Evans (της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Dawn Vanguard) λέει ότι κλήθηκε να συμμετάσχει σε τρίο με τη Daniels και τον Trump, σύμφωνα με το People. Η Evans είπε ότι αρνήθηκε την προσφορά, λέγοντας ότι δεν ένιωθε έλξη για τον Trump.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

H «προφητεία» του δισεκατομμυριούχου Richard Branson
Γκουρού των κρυπτονομισμάτων ετών… 11

(Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Ryan Kang)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα