Ολάντ: Οι διαπραγματεύσεις για το Brexit θα είναι σκληρές

2η ημέρα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε για το προσφυγικό ζήτημα,στιγμιότυπο από τις αφίξεις,ο Γάλλος Πρόεδρος Φρασνουα Ολάντ,Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ THE EUROPEAN UNION -NO COMMERCIAL USE)
2η ημέρα της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε για το προσφυγικό ζήτημα,στιγμιότυπο από τις αφίξεις,ο Γάλλος Πρόεδρος Φρασνουα Ολάντ,Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 (EUROKINISSI/ THE EUROPEAN UNION -NO COMMERCIAL USE) EUROKINISSI

Προσερχόμενος στη Σύνοδο ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι όσο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακόμα μέσα στην ΕΕ, συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις. Τι είπε για τον Πούτιν

«Η Τερέσα Μέι θέλει ένα σκληρό Brexit; Οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές», δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως όσο το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ακόμα μέσα στην ΕΕ, συμμετέχει σε όλες τις συζητήσεις που αφορούν την Ευρώπη. Σε ό,τι αφορά τη Ρωσία, υπογράμμισε πως η προτεραιότητα είναι η παράταση της εκεχειρίας. «Χθες το βράδυ, όλη τη νύχτα, με την καγκελάριο Μέρκελ, πιέσαμε το Βλαντιμίρ Πούτιν να κάνει το καθήκον του, δηλαδή να σταματήσει τους βομβαρδισμούς, αντί να συνεχίζει να ενεργεί υποστηρίζοντας το συριακό καθεστώς» τόνισε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σύνοδος Κορυφής
SHARE:

24Media Network