Ολοκληρώθηκε το πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ

Διαβάζεται σε 1'
Άρμα μάχης του ισραηλινού στρατού
Άρμα μάχης του ισραηλινού στρατού AP

Ολοκληρώθηκε το πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ όπου εξετάστηκαν τα αντίποινα για την επίθεση με drones και πυραύλους από το Ιράν.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ όπου εξετάστηκε η απάντηση στην επίθεση στο Ιράν.

Όπως μεταδίδει η Haaretz «το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεδρίασε τη Δευτέρα για αρκετές ώρες, όπου συζήτησε τις επιλογές για αντίποινα στην επίθεση του Ιράν. Το Ισραήλ ελπίζει να λάβει την υποστήριξη των ΗΠΑ σε οποιαδήποτε ενέργεια λάβει κατά της Τεχεράνης». Δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες ανακοινώσεις.

“Το Ιράν θα απαντήσει άμεσα αν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα”

Το Ιράν δεν επιθυμεί αύξηση των εντάσεων αλλά θα απαντήσει άμεσα και πιο σθεναρά από ό,τι προηγουμένως, αν το Ισραήλ προχωρήσει σε αντίποινα, δήλωσε νωρίτερα ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν στον Βρετανό ομόλογό του, σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ισλαμική Δημοκρατία εκτόξευσε drones και πυραύλους προς το Ισραήλ αργά το Σάββατο σε αντίποινα για μια επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό, τροφοδοτώντας φόβους για έναν ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο που θα μπορούσε να ξεσπάσει στον απόηχο του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα