Ορθόδοξος Ρώσος ομοφοβικός μεγιστάνας “βράστηκε” σε γιγάντιο καζάνι για να “παραδειγματίσει”

Ορθόδοξος Ρώσος ομοφοβικός μεγιστάνας “βράστηκε” σε γιγάντιο καζάνι για να “παραδειγματίσει”

Φανατικός θρησκόληπτος Ρώσος μεγιστάνας μπήκε σε καζάνι για να δώσει το... "παράδειγμα" προς τους ομοφυλόφιλους του πλανήτη. Καλεί και άλλους ασθενείς για βράσιμο έναντι αντιτίμου.

Το όνομα αυτού, German Sterligov.

Δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος, φανατικός της πίστης, και είναι Ρώσος μεγιστάνας.

Σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube καταγράφεται μέσα σε ένα τεράστιο καζάνι με φωτιά να καίει από κάτω του. Στα πλάνα “εξηγεί” (λέμε τώρα) πως αυτός είναι ένας “πολύ καλός τρόπος για να θεραπεύσεις διάφορες ασθένειες όπως η ομοφυλοφιλία”.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Russia Today, μας λέει ότι το καζάνι του είναι 200 ετών, κατασκευασμένο από πραγματικό χαλκό, “όχι από τον σύγχρονο, που παράγεται με τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών”.

Τα πλάνα γυρίστηκαν στο ράντσο του Sterligov έξω από τη Μόσχα. Καλεί δε “ασθενείς” να πάνε εκεί και να μπουν στην ίδια διαδικασία, έναντι αντιτίμου το οποίο όμως δεν αποκαλύπτει. Ξεκαθαρίζει όμως πως μπορεί να δεχθεί μόνο έναν την ημέρα καθώς “η απολύμανση παίρνει ώρες”.

Ο επιχειρηματίας ακολουθεί και κηρύττει μια φονταμενταλιστική εκδοχή του Ρωσικού Χριστιανισμού, που απορρίφθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία της χώρας. Είναι επίσης γνωστός για τις αντι-ομοφυλοφιλικές του απόψεις, ενώ στα μαγαζιά με είδη κηπευτικής που είχε, δεν δεχόταν ομοφυλόφιλους. Παράλληλα πουλούσε ράβδους “για τιμωρία των παιδιών”.

Σε άλλα νέα, δυστυχώς ο μεγιστάνας επέζησε του “βρασίματος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα