Όταν ο πρέσβης του Ισραήλ έκανε κατακόρυφο μπροστά στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας

Όταν ο πρέσβης του Ισραήλ έκανε κατακόρυφο μπροστά στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας
Ο Νταν Οριάν κάνει κατακόρυφο μπροστά στον Στέβο Πενταρόφσκι Facebook

Ο Νταν Οριάν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Στέβο Πενταρόφσκι στο Προεδρικό Μέγαρο και επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον αποχαιρετήσει. Ο Ισραηλινός πρέσβης έκανε κατακόρυφο, τη στιγμή που ο πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας τον κοιτούσε αποσβολωμένος.

Σε μια ασυνήθιστη πράξη προχώρησε ο πρέσβης του Ισραήλ, Νταν Οριάν, κατά την επίσκεψή του στο προεδρικό μέγαρο, όπου συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πενταρόφσκι.

Ο Νταν Οριάν στο τέλος της συνάντησής τους επέλεξε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να αποχαιρετήσει τον Στέβο Πενταρόφσκι, προκαλώντας αμηχανία και πολλά ερωτηματικά στον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο Ισραηλινός πρέσβης έκανε κατακόρυφο στη μέση του γραφείου όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντησή τους, σηκώνοντας, μάλιστα, το ένα από τα δύο του χέρια στον αέρα, τη στιγμή που ο Πενταρόφσκι το κοιτούσε αποσβολωμένος.

Ο πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, πάντως, θέλησε να κάνει χιούμορ με το παράξενο αυτό περιστατικό και ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σχετική φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ας είναι αυτή η φωτογραφία, με το κατακόρυφο του πρέσβη Νταν Οριάν να γίνει έμπνευση και απόδειξη ότι η άσκηση είναι πολύ σημαντική και μερικές φορές αστεία”.

Φαίνεται πως πρόκειται για μια αγαπημένη συνήθεια του Νταν Οριάν, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρέσβης του Ισραήλ έχει κάνει κατακόρυφο σε κάποιο πολιτικό γραφείο.

Σύμφωνα με βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, ο Οριάν προβαίνει συχνά σε τέτοιου είδους ακροβατικά, διασκεδάζοντάς το και κάνοντας τους γύρω του να απορούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα