Ουκρανία: Διάσημο μοντέλο καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό της στην Τουρκία

Ουκρανία: Διάσημο μοντέλο καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό της στην Τουρκία
Ντάρια Κιριλιούκ Instagram / @dariakyryliuk

Η Ντάρια Κιριλιούκ καταγγέλλει πως άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo χτύπησαν την ίδια και την παρέα της. Οι αναρτήσεις με τα τραύματα και οι κατηγορίες για ψέματα.

Τον άγριο ξυλοδαρμό της κατά την παραμονή της στην Τουρκία καταγγέλλει η Ντάρια Κιριλιούκ, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Ουκρανίας, μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Συγκεκριμένα, η Ντάρια Κιριλιούκ ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται άγρια χτυπημένη στο πρόσωπο και έγραψε πως η ίδια, ο σύντροφός της και η παρέα της έπεσαν θύματα κακοποίησης από άνδρες ασφαλείας της παραλίας Momo στην Τουρκία.

Το κορυφαίο μοντέλο έκανε δύο αναρτήσεις, εκ των οποίων στην πρώτη περιγράφει το περιστατικό, ενώ στη δεύτερη κατηγορεί την ασφάλεια της παραλίας Momo ότι λέει ψέματα, καθώς δήλωσαν πως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Ντάρια Κιριλιούκ γράφει χαρακτηριστικά:

“Δεν θέλω να παραμείνω σιωπηλή, θέλω να μοιραστώ αυτό που συνέβη σε μένα, τον σύντροφό μου και την παρέα μας. Μας επιτέθηκε η ασφάλεια της παραλίας Momo (Τσεσμέ, Τουρκία). Τέσσερα κορίτσια χτυπηθήκαμε στο πρόσωπο (μαζί με εμένα) και τα αγόρια της παρέας τραυματίστηκαν άσχημα. Δώσαμε λεπτομερείς αναφορές στην αστυνομία. Δεν πρέπει να κλείσουμε τα μάτια σε αυτό που συνέβη και πρέπει να σταματήσουμε τη βία απέναντι στις γυναίκες”.

Η Ντάρια Κιριλιούκ επανέρχεται με δεύτερη ανάρτηση, αναφέροντας πως η ασφάλεια της παραλίας δήλωσε ότι ο σύντροφός της είναι που την χτύπησε και πως οι ίδιοι έσπευσαν να τη σώσουν.

Η ίδια τους αποκαλεί “ψεύτες”, κατονομάζει δύο από τους άνδρες που την χτύπησαν, ενώ καλεί τους υπεθύνους να δώσουν στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες που κατέγραψαν το περιστατικό.

Γράφει, μεταξύ άλλων:

“Αυτό που ισχυρίζονται είναι τρελό. Στην αρχή χτυπούν εμένα και τον σύντροφό μου και μετά υποστηρίζουν ότι ο εκείνος με χτύπησε. Είναι απίστευτο. Δώστε στη δημοσιότητα τα βίντεο από τις κάμερες στην παραλία Momo”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα