Παγκόσμιο Κύπελλο: Της υποσχέθηκαν δουλειά, την έκαναν πόρνη αφού την “πούλησαν”

Παγκόσμιο Κύπελλο: Της υποσχέθηκαν δουλειά, την έκαναν πόρνη αφού την “πούλησαν”
Φωτο αρχείου 123rf

Σε εργοστάσιο εμπορίας σώματος και πορνείας μετέτρεψαν το παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσία επιτήδειοι. Χαρακτηριστική η περίπτωση νεαρής Νιγηριανής.

To…ιλουστρασιόν Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία είχε απίστευτα σκοτεινές στιγμές σαν και αυτή της Μπλέσινγκ Ομπούσον.

Στα 19 της η κοπέλα από τη Νιγηρία έσπευσε στη Ρωσία κατά το μήνα της διοργάνωσης αφού της είχαν υποσχεθεί δουλειά σε κατάστημα. Δεν χρειάστηκε να βγάλει βίζα αφού εφοδιάστηκε με εισιτήρια αγώνων, ωστόσο όταν πάτησε επί ρωσικού εδάφους διαπίστωσε τη σκληρή αλήθεια.

Η Ομπούσον, μητέρα ενός μικρού παιδιού, είχε πέσει θύμα διακινητών και trafficking. Κλείστηκε με τη βία σε σπίτι μαζί με συμπατριώτισσά της και εξαναγκάστηκε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες σε κυρίους που κατέφθαναν σωρηδόν για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Εγινε, κοντολογίς, πόρνη από το πουθενά.

“Εκλαψα πολύ. Αλλά ειλικρινά τι άλλη επιλογή είχα” τόνισε στο Reuters η άτυχη Νιγηριανή που ήθελε απλώς να βοηθήσει οικονομικά την κόρη και τα μικρότερα αδέρφια της.

Την Ομπούσον την πούλησαν περίπου 30000 δολάρια σε Ρώσο αστυνομικό ο οποίος προσποιήθηκε τον πελάτη. Ακολούθησε η περιπέτειά της η οποία περιελάμβανε πολύ βία, ασιτία και εξευτελισμό.

Η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε ότι 1863 Νιγηριανές που εισήλθαν στη χώρα με προσωρινή άδεια για το Μουντιάλ ουδέποτε επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα