Παλαιστής υπέστη έμφραγμα και έπεσε νεκρός στο ρινγκ

Παλαιστής υπέστη έμφραγμα και έπεσε νεκρός στο ρινγκ

Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει τον 51χρονο μασκοφόρο παλαιστή Silver King να πέφτει στο έδαφος και σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του με τους θεατές καθώς και τον διαιτητή και τον αντίπαλο να μην αντιλαμβάνονται αμέσως τι έχει συμβεί.

Τραγωδία σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα wrestling στο Λονδίνο. Ένας από τους δυο παλαιστές υπέστη, καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ρινγκ. Το τρομακτικό περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο δείχνει τον 51χρονο μασκοφόρο μεξικανό παλαιστή Silver King να πέφτει στο έδαφος και σταδιακά να χάνει τις αισθήσεις του.

Η σοκαριστική σκηνή

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Silver King δέχεται μία κλωτσιά στο στήθος του και σωριάζεται στο έδαφος. Το ματς ολοκληρώνεται, αλλά κανείς δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης του Μεξικανού παλαιστή ο οποίος δεν αντιδρά με πολλούς να θεωρούν προφανώς πως αυτό είναι μέρος του σόου. Το κοινό μάλιστα θέλησε να τον εμψυχώσει, και άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Ακολούθησε μία ανακοίνωση για ολιγόλεπτη διακοπή, με τους διοργανωτές να ζητούν την εκκένωση των εξεδρών. Ενώ αργότερα ανακοινώθηκε η αιτία του θανάτου του.

Ο Σεζάρ Μπαρόν όπως είναι το πραγματικό του όνομα είχε αρκετές εμφανίσεις στο τηλεοπτικό σόου WCW, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στην ταινία «Nacho Libre» το 2006 μαζί με τον Τζακ Μπλακ, έχοντας τον ρόλο του κακού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα