Παρίσι: 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε πλυντήριο ρούχων

Παρίσι: 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε πλυντήριο ρούχων
φωτογραφία αρχείου iStock

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών στο Παρίσι, το οποίο, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλωβίστηκε και ξεψύχησε σε πλυντήριο ρούχων. Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση.

Το πρωί της Παρασκευή (13/1) ένα κοριτσάκι 3 ετών βρέθηκε νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Παρίσι.

Όπως μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, ο πατέρας του παιδιού μαζί με ένα από τα αδέρφια του ήταν αυτοί που έκαναν τη φρικτή ανακάλυψη. Όταν απεγκλωβίστηκε, το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του και μόλις έφτασαν οι διασώστες κηρύχθηκε νεκρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όταν ο πατέρας επέστρεψε από τη δουλειά δείπνησε με την 37χρονη σύζυγό του και ένα από τα παιδιά τους. Τα υπόλοιπα 4 παιδιά της οικογένειας βρίσκονταν στο σπίτι, χωρίς όμως οι γονείς να γνωρίζουν τι ακριβώς κάνουν. Μετά το τέλος του δείπνου, οι γονείς ανησύχησαν γιατί το μικρότερο από τα παιδιά τους, το 3χρονο κοριτσάκι τους, δεν είχε εμφανιστεί καθόλου, όπως τα άλλα.

Άρχισαν να το αναζητούν εντός και εκτός του διαμερίσματος, ζητώντας μέχρι και τη βοήθεια των γειτόνων. Τελικά, το κοριτσάκι βρέθηκε εγκλωβισμένο εντός του πλυντηρίου ρούχων και ο πατέρας κάλεσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Τα αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μάλλον ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία, ωστόσο “πρέπει να παραμείνουμε πολύ προσεκτικοί”, δήλωσε πηγή που συμμετέχει στην έρευνα της υπόθεσης. Δεν γνωρίζουμε καθόλου τι συνέβη. Δεν έφερε κανένα ίχνος ξυλοδαρμού. Η αυτοψία θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα”, ανέφερε.

Όπως δήλωσε ο πατέρας, όταν βρήκε το 3χρονο κοριτσάκι εντός του πληντυρίου, η πόρτα ήταν κλειστή και η συσκευή απενεργοποιημένη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα