Πάσχει από σύνδρομο Down και είναι ο πιο χαρούμενος εστιάτορας του κόσμου

Πάσχει από σύνδρομο Down και είναι ο πιο χαρούμενος εστιάτορας του κόσμου

Δείτε το συγκινητικό βίντεο του Τιμ Χάρις, του μοναδικού ιδιοκτήτη εστιατορίου με σύνδρομο Down. Η γεμάτη αγάπη συμπεριφορά του σε πελάτες και εργαζόμενους (Vid)

Ο 27χρονος Τιμ Χάρις, είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Tim’s Place, και ο μοναδικός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αμερική, με σύνδρομο Down. Ο ίδιος ανταποδίδει την χαρά που παίρνει από τους πελάτες του με την σπεσιαλιτέ του καταστήματος. Ποια είναι αυτή; Οι αγκαλιές.

Ο Τιμ, δήλωσε στη Huffington Post τα παρακάτω:

-Κάθε μέρα, πριν ξεκινήσει τη δουλειά του, χορεύει στο πάρκινγκ του καταστήματος. Κάθε μέρα.

-Αγκαλιάζει κάθε πελάτη του αδιακρίτως. Ακόμα κι αυτούς που στην αρχή είναι επιφυλακτικοί. Μέχρι σήμερα έχει χαρίσει μάλιστα 32.475 αγκαλιές (τις μετράει ανελλιπώς).

-Είναι χρυσός Ολυμπιονίκης των Παραολυμπιακών αγώνων και έχει κερδίσει περισσότερα μετάλλια και από τον Michael Phelps.

-Καθημερινά λέει στους μάγειρες του ότι είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

-Πήρε την απόφαση για πρώτη φορά να ανοίξει το δικό του εστιατόριο στα 14 του. Πλέον το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα

"Ορισμένοι άνθρωποι παραγγέλνουν μια αγκαλιά και εγώ πηγαίνω στο τραπέζι και τους ευχαριστώ που ήλθαν και τους εύχομαι καλημέρα", λέει ο Τιμ.

"Όταν μάθαμε ότι το μωρό μας έχει σύνδρομο Down ήταν σαν να μας είπαν ότι το παιδί που περιμέναμε είχε πεθάνει και αντικαταστάθηκε με ένα μαρτύριο που θα μας κατέστρεφε" εξηγούν ο Κιθ και η Τζένυ Χάρις, γονείς του Τιμ.

Παρόλα αυτά, δεν το έβαλαν κάτω. Πήγαν τον γιο τους σε κανονικό σχολείο και τον στήριξαν σε κάθε του απόφαση. Σήμερα, αισθάνονται δικαίως περήφανοι για αυτόν και για το κατάστημα του που απασχολεί είκοσι υπαλλήλους και είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις του Αλμπουκέρκι.

Δείτε το εστιατόριο του Τιμ, εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Tim's Place Albuquerque

SHARE: