Πέντε φοιτητές μαχαιρώθηκαν σε ένα πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Νεκρός ο ύποπτος

Πέντε φοιτητές μαχαιρώθηκαν σε ένα πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας. Νεκρός ο ύποπτος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πανεπιστημίου UCMerced πέντε άτομα τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι υπόπτου. Νεκρός ο δράστης

Πέντε φοιτητές υπέστησαν τραύματα όταν δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι σήμερα σε ένα πανεπιστήμιο στην κεντρική Καλιφόρνια (δυτικά) και ένας ύποπτος σκοτώθηκε από τα πυρά των αστυνομικών, γνωστοποίησε το πανεπιστήμιο UCMerced όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

«Η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης ανακοίνωσε ότι ένας ύποπτος σκοτώθηκε από πυρά. Πέντε φοιτητές δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες καθώς φέρουν τραύματα από ένα αιχμηρό όπλο» επισήμανε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Merced, που βρίσκεται στην ομώνυμη κομητεία νότια του Σακραμέντο, της πρωτεύουσας της πολιτείας.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του υπόπτου που υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, που επικαλείται το πανεπιστήμιο στον ιστότοπό του.

Πρόκειται για έναν φοιτητή ηλικίας περίπου 20 ετών, όπως έγραψε η εφημερίδα The Sacramento Bee.

«Όλα τα θύματα έχουν τις αισθήσεις τους», δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, οι άλλοι τρεις έλαβαν τις πρώτες βοήθειες εντός του πανεπιστημίου διευκρίνισε η διεύθυνση, που γνωστοποίησε το περιστατικό στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης λίγο μετά τις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Το πανεπιστήμιο ανέστειλε τη λειτουργία του για σήμερα και όλα τα μαθήματα ακυρώθηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network