Πέρασαν τον όγκο για... εγκυμοσύνη

Πέρασαν τον όγκο για... εγκυμοσύνη
© LEE BOSWELL

Μια λάθος ιατρική διάγνωση, λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή σε μια έφηβη στη Βρετανία. Νόμιζαν ότι ήταν έγκυος αλλά στην πραγματικότητα είχε έναν τεράστιο όγκο. Διαβάστε τη δραματική ιστορία της (Pics)

Μία 16χρονη κοπέλα δεν ένιωσε ιδιαίτερα όμορφα, όταν ένας παθολόγος την ενημέρωσε πως ίσως ήταν έγκυος. Βέβαια, τα νέα που ακολούθησαν ήταν ακόμα χειρότερα, αφού το "μωρό" ήταν στην πραγματικότητα ένας τεράστιος όγκος στις ωοθήκες.

Η Phoebe Quatre-Morgan από το Μπόλτον της Αγγλίας επισκέφτηκε τον γιατρό της, όταν επέστρεψε από μία εκδρομή με το στομάχι της να είναι πρησμένο και χωρίς να έχει όρεξη για φαγητό.

Πέρασαν τον όγκο για... εγκυμοσύνη
© LEE BOSWELL

Αρχικά, ο γιατρός διέγνωσε την κοπέλα με δυσκοιλιότητα και της έδωσε την ανάλογη φαρμακευτική αγωγή, αλλά όταν τα συμπτώματά επιδεινώθηκαν ο παθολόγος ανακοίνωσε μπροστά στην μητέρα της το ενδεχόμενο να είναι έγκυος .

Το κορίτσι απέρριψε αμέσως την πιθανότητα της εγκυμοσύνης και επισκέφτηκε μία άλλη κλινική, όπου ύστερα από έναν υπέρηχο, ανακάλυψε ότι είχε όγκο στις ωοθήκες.

Πέρασαν τον όγκο για... εγκυμοσύνη
© LEE BOSWELL

Τότε, η έφηβη Phoebe υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος, ενώ ακολούθησαν τρεις μήνες έντονης χημειοθεραπείας. Όμως, ο καρκίνος δεν εξαλείφθηκε, με αποτέλεσμα η μικρή να υποβληθεί σε επέμβαση υστερεκτομής και 6 ακόμη μήνες χημειοθεραπείας.

Σήμερα, η ασθένεια αποτελεί πια παρελθόν, όμως όχι και οι τρομερές συνέπειές της, αφού η Phoebe δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ στην ζωή της παιδιά.

Πέρασαν τον όγκο για... εγκυμοσύνη
© LEE BOSWELL

"Ήταν δύσκολο να το συνειδητοποιήσω, όταν μου είπαν ότι δεν θα μπορώ ποτέ να αποκτήσω τα δικά μου παιδιά. Πάντα με φανταζόμουν να κάνω οικογένεια, αλλά ο καρκίνος μου στέρησε αυτή την επιλογή", είπε το κορίτσι, που όμως αντιμετώπισε αυτό που της συνέβη με απίστευτη δύναμη και θάρρος.

SHARE:

24Media Network