Πέθανε ο γνωστός TikToker “Waffler69” στα 33 του χρόνια – Δοκίμαζε φαγητά και ληγμένα τρόφιμα

Πέθανε ο γνωστός TikToker “Waffler69” στα 33 του χρόνια – Δοκίμαζε φαγητά και ληγμένα τρόφιμα
Taylor Brice LeJeune it's in TV

Σε ηλικία 33 ετών έφυγε από τη ζωή ο Taylor Brice LeJeune, γνωστός στο TikTok ως "Waffler69". Η πρώτη αναφορά για τα πιθανά αίτια θανάτου του.

Συγκλονισμένοι είναι οι χρήστες του διαδικτύου από την είδηση θανάτου του Taylor Brice LeJeune, γνωστός στο TikTok ως “Waffler69”, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Ο αδερφός του LeJeune, Clayton Claydorm, ανέφερε ως πιθανή αίτια θανάτου του την καρδιακή προσβολή.

“Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και, περίπου μιάμιση ώρα αργότερα απεβίωσε. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον με όλα αυτά, αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να μπω στο TikTok και να σας ενημερώσω”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο.

Με έδρα του τη Λουιζιάνα, ο 33χρονος ήταν κριτικός φαγητού, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο TikTok για τα βίντεο που δημοσίευε, στα οποία ετοίμαζε και δοκίμαζε καθόλου συνηθισμένα τρόφιμα, πολλά εξ αυτών και ληγμένα.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο TikTok τρεις ημέρες πριν, δημοσίευσε βίντεο ως απάντηση σε χρήστες που του ζήτησαν να βάλει ένα μεγάλο κουλούρι φρούτων σε γάλα. Πολλοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατό του κάτω από τη δημοσίευση.

“Είμαι συντετριμμένος. Ήταν ένας καλός άνθρωπος. Αναπαύσου αδελφέ”, έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλοι συλλυπήθηκαν την οικογένειά του για τον χαμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα