Μυστήριο γύρω από το θάνατο του ‘κυνηγού καταιγίδων’ του Discovery Channel

Μυστήριο γύρω από το θάνατο του ‘κυνηγού καταιγίδων’ του Discovery Channel
Storm Chasers - Reed Timmer, Chris Chittick, Joel Taylor Photo by: Discovery Channel Storm Chasers - Reed Timmer, Chris Chittick, Joel Taylor Photo by: Discovery Channel

Τα αίτια θανάτου του Joel Taylor παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Σε ηλικία 38 ετών, ο γνωστός παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ του Discovery Channel ‘Storm Chasers’ έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Το περίεργο της υπόθεσης Joel Taylor ότι κανείς ακόμη δεν γνωρίζει ή δεν έχει δώσει πληροφορίες για τους λόγους που οδήγησαν στον θάνατό του. Φίλοι και συνάδελφοί του, παρόλα αυτά, έσπευσαν να δημοσιοποιήσουν το θάνατό του και να τον αποχαιρετίσουν μέσα από τα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

 

Ένας από τους πιο κοντινούς φίλους του, ο Reed Timmer, ήταν και ο άνθρωπος που επιβεβαίωσε το θάνατό του με ένα tweet που ανήρτησε το βράδυ της Τρίτης.

RIP στον καλύτερό μου φίλο και συνεργάτη-κυνηγό καταιγίδας, Joel Taylor. Είμαι σοκαρισμένος, η απώλειά σου με συνέτριψε αγαπημένε, απίθανέ μου φίλε. Κυνηγήσαμε τόσες πολλές καταιγίδες μαζί. Εύχομαι να είχαμε μία καταιγίδα ακόμη να κυνηγήσουμε. Θα μου λείπεις για πάντα. Χάσαμε ένα θρύλο”, έγραφε. Από την Τρίτη μέχρι σήμερα, οι αναρτήσεις του στο Twitter έχουν φωτογραφίες και αφιερώσεις στον Joel Taylor.


Την Τετάρτη ο Reed, μετεωρολόγος στο AccuWeather πλέον ανέβασε μοιράστηκε ένα βίντεο με τον 21 ετών τότε Joel και έναν ανεμοστρόβιλο στο Τέξας.

http://www.discovery.com/tv-shows/storm-chasers/bios/joel-taylor/ Joel Taylor - Storm Chasers Discovery.com http://www.discovery.com/tv-shows/storm-chasers/bios/joel-taylor/ Joel Taylor - Storm Chasers Discovery.com

 

Ο Joel καταγόταν από την Οκλαχόμα. Ξεκίνησε να κυνηγάει καταιγίδες στο Discovery Channel το 2008. Όταν το ντοκιμαντέρ ‘Storm Chasers’ ήταν ήδη στο δεύτερο κύκλο του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα