Πέθανε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σουμάχερ

Πέθανε ο σκηνοθέτης Τζόελ Σουμάχερ
Ο σκηνοθέτης Τζόελ Σουμάχερ AP

Ο σκηνοθέτης των "Batman Forever" και "Batman and Robin", αλλά και του "The Lost Boys" έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 80 ετών

Σχεδιαστής κοστουμιών και σκηνοθέτης ταινιών, όπως το “St. Το Elmo’s Fire, το “The Lost Boys” και το “Falling Down”, καθώς σκηνοθέτης δύο ταινιών “Batman”, ο Τζόελ Σουμάχερ “έφυγε από την ζωή στη Νέα Υόρκη το πρωί της Δευτέρας, μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 80 ετών.

Ο Τζόελ Σούμαχερ γεννήθηκε το 1939 στην Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την καριέρα του ως σχεδιαστής κοστουμιών για σκηνοθέτες όπως ο Γούντι Άλεν και ο Χέρμπερτ Ρος, όπως γράφει το variety.com.

Το βιογραφικό του περιλαμβάνει πληθώρα επιτυχημένων ταινιών, όπως “St. Elmo’s Fire”, “The Lost Boys”, “Flatliners”, “Falling Down”, τις κινηματογραφικές διασκευές των μυθιστορημάτων του Τζον Γκρίσαμ “The Client” και “A Time to Kill”, “Batman Forever”, “Batman and Robin”, “8MM”, “Tigerland”, “Phone Booth”, “Veronica Guerin” και “The Phantom of the Opera”. Το 2010, ο Σούμαχερ μετέφερε στην μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα “Twelve” του Νικ ΜακΝτόνελ. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα