Στο κρεβάτι της βασίλισσας

Στο κρεβάτι της βασίλισσας

Τον έπιασαν επ'αυτοφώρο χωμένο στα σεντόνια του κρεβατιού της βασίλισσας της Ζουαζιλάνδης και για να επιβεβαιώσουν την απιστία τον φωτογράφησαν. Ο βασιλιάς είχε υποψίες για τον ερωτιάρη υπουργό και του την είχε στημένη

Τον έκανε υπουργό δικαιοσύνης και  αυτός είχε ερωτικές περιπέτειας με τη σύζυγο του…και όχι οποιανδήποτε σύζυγο αλλά την 22χρονη τέως Μίς Ζουαζηλάνδη Νοθάντο Ντούμπε.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ζουαζηλάνδη όπου ο βασιλιάς με τις 14 γυναίκες και τα 23 παιδιά έπιασε στα πράσα τον υπουργό του να ερωτοτροπεί με την σύζυγό του.

Τις τελευταίες μέρες  ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες  στις οποίες ο τέως υπουργός, Ντουμίνο Μάμπα, κρύβετε στη βάση του πριγκιπικού κρεβατιού  περιμένοντας τη 22χρονη. Στις φωτογραφίες είναι ντυμένος στρατιώτης ώστε να μην κινήσει τις υποψίες της  και να μπει πιο εύκολα στο παλάτι.

Με το που ξέσπασε το σκάνδαλο ο πρωθυπουργός της χώρας Σιμπούσιο Ντλαμίνι ανακοίνωσε την παραίτηση του Μάμπα ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση σε φυλακή της χώρας.

Αρχικά ο βασιλιά Μσουάτι ήταν τόσο τσαντισμένος που ήθελε να το εκτελέσει αλλά όπως τονίζουν πηγές στη χώρα ίσως να παραμείνει για πολλά χρόνια στη φυλακή.

Το ζευγάρι συνελήφθη στο ξενοδοχείο Royal Villas σε ένα χωριό κοντά στο Μπάνε, την πρωτεύουσα της χώρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η σχέση των δυο ήταν ένα  "κοινό μυστικό".

Η Ντούμπε παντρεύτηκε τον βασιλιά πριν έξι χρόνια και του έχει χαρίσει δυο παιδιά.

SHARE:

24Media Network