Πιτσιρικάς αναλαμβάνει τη δημιουργία του πρώτου Drag Club για παιδιά στον κόσμο

Πιτσιρικάς αναλαμβάνει τη δημιουργία του πρώτου Drag Club για παιδιά στον κόσμο

Είσαι πιο Drag Queen από ένα 10χρονο;

Ο Desmond Napoles δεν είναι ένα παιδί όπως όλα τα άλλα. Ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύει ο ίδιος για τον εαυτό του και δεν σπεύδει να το διαδώσει και παραέξω. Πολύ παραέξω.

Ο δεκάχρονος που αυτοπροσδιορίζεται ως ‘drag kid’ με τους δεκάδες χιλιάδες ακολούθους στο Instagram και το Facebook αποφάσισε να φτιάξει το πρώτο Drag Club για παιδιά στον κόσμο έτσι να μπορούν αυτά (όπως αυτός) να εκφράζονται ελεύθερα και να μην καταπιέζονται όταν επιθυμούν να ανέβουν στα ψηλά τακούνια της μαμάς τους.

Και το όνομα αυτού: Haus of Amazing.

Η ιδέα του ‘amazing’ ήρθε από τη μητέρα του Desmond η οποία από την προσχολική ηλικία του ‘υπέροχου’ πιτσιρίκου της αποφάσισε να του ανοίξει σελίδες στο διαδίκτυο. Ο ‘ Desmond is Amazing’ που δεν χορταίνει να διαβάζει τόσο ενθαρρυντικά όσο και προσβλητικά σχόλια μετράει τώρα που μιλάμε 15300 followers τους οποίους και το τελευταίο διάστημα προσκαλεί να ακολουθήσουν την καινούρια σελίδα του και να στηρίξουν το νέο του πρότζεκτ. Το Drag Club για παιδιά.

Ο Desmond αύξησε τη δημοφιλία του το 2014 όταν εμφανίστηκε στο βίντεο του νικητή της τηλεοπτικής εκπομπής RuPaul’s Drag Race. Από τότε, έχει εμφανιστεί στο Pride της Νέας Υόρκης, διαδηλώνοντας για τα μελλοντικά δικαιώματά του ως ομοφυλόφιλος ενώ αποτελεί ενεργό μέλος της  LGBT (ΛΟΑΤ) κοινότητας.

Οι δηλώσεις για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, σύμφωνα με τους γονείς του έχουν μόνο ενστικτώδη βάση καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Desmond να έχει οποιαδήποτε εμπειρία σεξουαλικής επαφής.

Ο υπέροχος Desmond θεωρεί εαυτόν ως influencer και ελπίζει να εμπνεύσει και τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου αλλά και να τα στηρίξει μέσα από την online κοινότητα που έφτιαξε για αυτά.

Παρεμπιπτόντως, η ευχή-απάντησή του απέναντι στους επικριτές του αυτές τις γιορτές ήταν η:

‘Τα λόγια σας δεν με πληγώνουν, ξέρω πόσο ασφαλής είμαι

Δεν θα με αλλάξετε, θα είμαι πάντα ο εαυτός μου

Δεν θα με κάνετε να ντρέπομαι, εν αντιθέσει με εσάς δεν είμαι χέστης

Δε σημαίνετε τίποτα για μένα, είστε σαν τη μύγα που διώχνω μακριά

Η αγάπη είναι δυνατή. Το μίσος αδύναμο’.

Φωτογραφία: Mirror

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα