Πνιγμός 11χρονης για μία selfie. Νεκροί και οι γονείς της

default image

Το κακό ξεκίνησε όταν το μικρό κορίτσι προσπάθησε να τραβήξει selfie στην όχθη ποταμού. Οι γονείς της προσπάθησαν να τη σώσουν και έχασαν και αυτοί τη ζωή τους

Ένα κορίτσι μόλις 11 ετών πνίγηκε την Τρίτη καθώς έπεσε σε έναν ποταμό στο βόρειο Πακιστάν ενώ επιχειρούσε να τραβήξει μια selfie ενώ τη ζωή τους έχασαν και οι γονείς του, στην προσπάθειά τους να το σώσουν.

Η τραγωδία σημειώθηκε στο ποτάμι Κουνάρ, που διασχίζει την επαρχία Χαϊμπέρ Παχτούνκουα, κοντά στο χωριό Μπισιάν, σε μια ορεινή τουριστική περιοχή 200 χιλιόμετρα βόρεια της Ισλαμαμπάντ. Ο ποταμός αυτός είναι βαθύς, με ορμητικά νερά.

“Το κορίτσι, η Σάφια Ατίφ, προσπαθούσε να τραβήξει μια φωτογραφία στην όχθη του ποταμού όταν γλίστρησε και έπεσε μέσα, ανέφερε ένας αστυνομικός εξηγώντας ότι πολλοί τουρίστες ήταν παρόντες και είδαν το δυστύχημα. Η μητέρα της μικρής βούτηξε αμέσως στο νερό για να τη σώσει, αλλά παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα.

“Βλέποντας τη γυναίκα του και την κόρη του να πνίγονται, ο πατέρας πήδηξε στο ποτάμι για να τις βοηθήσει, αλλά χάθηκε κι αυτός. Τα άψυχα σώματα της μητέρας και της κόρης έχουν ανασυρθεί ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον πατέρα”, πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Οι γονείς ήταν και οι δύο γιατροί από την επαρχία Πουντζάμπ και είχαν πάει στην περιοχή για διακοπές. Είχαν μαζί τους και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, ένα κορίτσι 9 ετών και ένα αγόρι 6 ετών, τα οποία τους είδαν να χάνονται στα νερά του ποταμού.

“Και τα δύο παιδιά έχουν τεθεί υπό την προστασία της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα δοθούν στους συγγενείς τους όταν αυτοί έρθουν”, επεσήμανε ο αστυνομικός.

Πηγή: AFP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα