Πού είναι η Κέιτ Μίντλετον; Οργιάζουν οι θεωρίες συνωμοσίας και οι φήμες για την υγεία της

Διαβάζεται σε 2'
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον Frank Augstein, Pool/AP Photo

Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είναι “καλά” καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του παλατιού του Κένσινγκτον. Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία της.

Σε μία σπάνια δήλωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας και την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, εν μέσω φημών για το τι πραγματικά συμβαίνει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Εκπρόσωπος της πριγκίπισσας Κέιτ δήλωσε: “Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απουσιάζει μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα ενημέρωνε μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό”, εεπαναλαμβάνοντας ότι “είναι καλά” στην υγεία της.

Μετά την απροσδόκητη απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ από την επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, οι ανησυχίες αλλά και οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ οργίασαν στο διαδίκτυο, τροφοδοτώντας ένα κύμα θεωριών συνωμοσίας – παρά το γεγονός ότι μια πηγή του παλατιού μοιράστηκε την Τρίτη ότι η Κέιτ “συνεχίζει να είναι καλά” στην ανάρρωσή της.

Προηγουμένως, η τελευταία σημαντική ενημέρωση που παρείχε το παλάτι για την Κέιτ έγινε στις 29 Ιανουαρίου, όταν η Κέιτ επέστρεψε στο σπίτι της στο Ουίνδσορ μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παραμονής στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε αυτό που το παλάτι περιέγραψε ως “προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά” στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ λίγες ημέρες πιο πριν, στις 17 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά την επέμβαση, το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι ήταν “επιθυμία της πριγκίπισσας Κέιτ οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της να παραμείνουν ιδιωτικές”.

Η έλλειψη ενημέρωσης σχετικά με την υγεία της Κέιτ, σε συνδυασμό με την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας, έφεραν το όνομά της στην κορυφή των trends στο Χ (πρώην Twitter), όπου ένας καταιγισμός από memes και αβάσιμες θεωρίες κατέκλυσαν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Εκατοντάδες άνθρωποι σχολίασαν επίσης ένα νήμα του Reddit με τίτλο: “Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον;“.

Κάποιοι αστειεύτηκαν ότι η Κέιτ μπορεί να αναρρώνει από μια αισθητική επέμβαση ανόρθωσης γλουτών, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι η Κέιτ μπορεί να εμφανιστεί κρυφά στο show “The Masked Singer”.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας πριν από την επέμβαση έγινε τα Χριστούγεννα, όταν παρακολούθησε τη λειτουργία μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα