"Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;": Το αμφιλεγόμενο μήνυμα στο μπουφάν της Μελάνια Τραμπ

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ κατά την επιβίβασή της σε αεροπλάνο με το επίμαχο jacket
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ κατά την επιβίβασή της σε αεροπλάνο με το επίμαχο jacket AP

Ερωτήματα προκάλεσε η επιλογή της Μελάνια Τραμπ, λίγο πριν την επίσκεψή της σε κέντρο κράτηση παιδιών στα σύνορα με το Μεξικό.

Ερωτήματα για το τι ήθελε να πει η πρώτη κυρία των ΗΠΑ με το μπουφάν που επέλεξε να φορέσει στην αιφνιδιαστική επίσκεψη της σε κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών στα σύνορα με το Μεξικό, το οποίο γράφει στην πλάτη του: "Πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;" (I really don't care, do you?).

Το επίμαχο σύνθημα κατέστη εμφανές όταν η Μελάνια Τραμπ ανέβαινε στο αεροπλάνο που θα την μετέφερε στο Μακάλεν του Τέξας.

Κατά την άφιξή της στο Τέξας, η πρώτη κυρία είχε πλέον βγάλει το ελαφρύ μπουφάν, αλλά οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης είχαν ήδη πάρει φωτιά.

"Δεν πρόκειται για φάρσα. Η Μελάνια Τραμπ φορούσε ένα σακάκι με τη φράση "δεν με νοιάζει" για να πάει στα κέντρα κράτησης παιδιών. Είμαι άναυδος", σχολίασε στο Twitter ο Ζακ Πετκάνας, που πρόσκειται στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επιβιβάζεται σε αεροπλάνο
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ επιβιβάζεται σε αεροπλάνο AP

Στο Twitter, τα ερωτηματικά πλήθαιναν, όπως και οι κάθε λογής εξηγήσεις. Ορισμένοι αναρωτιούνταν αν επρόκειτο για ένα μήνυμα προς τον... σύζυγό της.

Η εκπρόσωπος της πάντως, η Στέφανι Γκρίσαμ, διαβεβαίωσε ότι "δεν υπάρχει κανένα κρυφό μήνυμα". "Είναι απλώς ένα μπουφάν (...) Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της", είπε.

Πηγή: 

AΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Τραμπ
SHARE: