Πρίγκιπας Χάρι: “Φοβήθηκα μην επαναληφθεί η ιστορία της Νταϊάνα”

Πρίγκιπας Χάρι: “Φοβήθηκα μην επαναληφθεί η ιστορία της Νταϊάνα”
Πλάνο της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ youtube

Στα σύντομα κλιπ που δόθηκαν στη δημοσιότητα, από τη συνέντευξή του στην Όπρα, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φόβο του ότι "η ιστορία θα επαναληφθεί", αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο της μητέρας του.

Τα πρώτα πλάνα της συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έδωσε στη δημοσιότητα το CBS.

Στα σύντομα κλιπ, ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι φοβήθηκε πως “η ιστορία θα επαναληφθεί”, αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σε ηλικία 36 ετών.

“Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν για εκείνη (σ.σ. τη Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο”, είπε ο Χάρι.

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η Όπρα λέει: “έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα”, χαρακτηρίζοντας “σχεδόν απίθανα” όλα όσα είπαν.

Η πρώτη συνέντευξη του ζευγαριού από τότε που μετακόμισε στην Καλιφόρνια, θα μεταδοθεί ολόκληρη στις 7 Μαρτίου.

Για απίστευτη ασέβεια κατηγορήθηκαν πρόσφατα Μέγκαν και Χάρι, εκ μέρους του Παλατιού, επειδή απάντησαν στην απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ να τους αφαιρέσει μια σειρά από επίσημους τίτλους, αφήνοντας αιχμές.

“Ούτε ίχνος σεβασμού;” γράφει το πρωτοσέλιδό της Daily Mail, κατηγορώντας το ζεύγος ότι έφτασε την διαφωνία στα άκρα την στιγμή που ο 99χρονος παππούς του Χάρι, Φίλιππος, νοσηλεύεται.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απόφαση των Χάρι και Μέγκαν να δώσουν συνέντευξη στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα