Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ Instagram (misanharriman)

Γονείς θα γίνουν για δεύτερη φορά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Για δεύτερη φορά γονείς θα γίνουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του μέσω εκπροσώπου. “Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη ανακοίνωση. Ενώ στη συνέχεια τονίζεται: “Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί”.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα που χαμογελάει. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον επί χρόνια φίλο και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Ο 36χρονος Χάρι και η 39χρονη Μέγκαν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2020 και μετακόμισαν με τον πρώτο γιο τους, τον Άρτσι, στη Νότια Καλιφόρνια για να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή και να δραπετεύσουν από τα βρετανικά ΜΜΕ.

Αφότου σταμάτησαν τα βασιλικά τους καθήκοντα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Χάρι και η Μέγκαν συνέχισαν το φιλανθρωπικό έργο τους και υπέγραψαν συμφωνίες με τηλεοπτικά δίκτυα και άλλα ΜΜΕ, λανσάροντας το πρώτο τους podcast τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αστραφτερή τελετή το 2018 που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή αλλά αργότερα εγκατέλειψαν τους επίσημους βασιλικούς ρόλους τους έπειτα από διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειας και απέναντι στη μεγάλη προσοχή των ΜΜΕ.

Η σχέση τους με τον βρετανικό Τύπο γρήγορα χάλασε και το ζευγάρι έχει καταθέσει αγωγές εναντίον αρκετών εφημερίδων.

“Πολύ χαρούμενη” η βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι με τα νέα, δήλωσε την Κυριακή, εκπρόσωπος των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ο εκπρόσωπος είπε πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι πρίγκιπας Κάρλος και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Η αποβολή της Μέγκαν Μαρκλ πριν από λίγους μήνες

Η Μέγκαν, δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας, είχε αποκαλύψει το Νοέμβριο ότι είχε μια αποβολή, μια ασυνήθιστη προσωπική αποκάλυψη από ένα διακεκριμένο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι και πρώην ηθοποιός είχε περιγράψει λεπτομερώς την εμπειρία της σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα New York Times, λέγοντας ότι συνέβη ένα πρωί του Ιουλίου όταν φρόντιζε τον Άρτσι, τον γιο του ζευγαριού.

«Ήξερα πως, την ώρα που κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο», έγραψε η Μέγκαν.

«Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς μια αβάσταχτη θλίψη, την οποία πολλές έχουν περάσει αλλά λίγες έχουν μιλήσει γ’ αυτήν».

«Μέσα στον πόνο για την απώλειά μας, ο σύζυγός μου και εγώ ανακαλύψαμε πως σε μια αίθουσα με 100 γυναίκες, 10 έως 20 από αυτές θα υπέφεραν από μια αποβολή. Κι όμως, παρά τη συγκλονιστική ομοιότητα αυτού του πόνου, η συζήτηση παραμένει ταμπού γεμάτη (αδικαιολόγητη) ντροπή και διαιωνίζει έναν κύκλο μοναχικού πένθους».

Οι προσωπικές λεπτομέρειες, τις οποίες είχε μοιραστεί στο άρθρο η Μέγκαν, ήρθαν σε εντυπωσιακή αντίθεση με τη συνήθη πολιτική υψηλόβαθμων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που δεν αποκαλύπτουν σχεδόν τίποτα για την προσωπική τους ζωή.

Η γιαγιά του Χάρι, η βασίλισσα Ελισάβετ, δεν συζήτησε ποτέ για την ιδιωτική της ζωή σε οιαδήποτε συνέντευξη έχει παραχωρήσει στη διάρκεια των 68 ετών που βρίσκεται στον θρόνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα