Πρίγκιπας Κάρολος: “Μου λείπουν τα εγγόνια μου, θέλω να τα αγκαλιάσω”

Πρίγκιπας Κάρολος: “Μου λείπουν τα εγγόνια μου, θέλω να τα αγκαλιάσω”
Ο πρίγκιπας της Μεγάλης Βρετανίας Κάρολος AP

Ο 71χρονος πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε ότι του λείπει η οικογένειά του, και ανέφερε συγκεκριμένα τα εγγόνια του: Τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον γιο του τέως πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, μένει εδώ και καιρό απομονωμένος στο σπίτι του στην Σκωτία καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορoνοϊό. Είναι καλά στην υγεία του και εξακολουθεί να εργάζεται από το σπίτι του.. Μαζί του είναι και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία εξετάστηκε και αυτή, αλλά ήταν αρνητική στο τεστ.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στο Sky News και σημείωσε πώς νιώθει τυχερός καθώς τα συμπτώματά του ήταν ήπια, ωστόσο, τόνισε πως η απομόνωση από οικογένεια και φίλους είναι πολύ δύσκολη. Συγκεκριμένα, ο 71χρονος πρίγκιπας Κάρολος αποκάλυψε ότι του λείπει η οικογένειά του, και ανέφερε συγκεκριμένα τον πρίγκιπα Φίλιππο καθώς και τα εγγόνια του, τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ καθώς και τον γιο του τέως πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ. “Μιλάμε μέσω κάμερας αλλά δεν είναι το ίδιο. Είναι τρομερά λυπηρό. Θα ήθελα να τους έπαιρνα μια αγκαλιά” είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα