Πρίγκιπας Ουίλιαμ: “Χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω την πραγματικότητα χωρίς την γιαγιά”

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: “Χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω την πραγματικότητα χωρίς την γιαγιά”
Πρίγκιπας Ουίλιαμ Toby Melville, Pool / AP IMAGES

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα στηρίξει τον βασιλιά Κάρολο προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ. Επίσκεψη στο σημείο όπου άφηναν λουλούδια οι πολίτες, μαζί με Κέιτ, Χάρι, Μέγκαν.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, δήλωσε το Σάββατο (10/09) ότι θα στηρίξει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ’ «με όλους τους δυνατούς τρόπους» προς τιμήν της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Ήξερα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, αλλά μου χρειάζεται χρόνος για να συνηθίσω στην πραγματικότητα της ζωής χωρίς την γιαγιά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Νωρίτερα σήμερα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, και ο αδελφός του Χάρι μαζί με τις συζύγους τους Κέιτ και Μέγκαν επισκέφθηκαν μαζί τον τόπο όπου οι βρετανοί πολίτες αφήνουν λουλούδια στην μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ μπροστά στις πύλες του κάστρου του Ουίνδσορ.

Η συνάντησή τους έγινε με πρωτοβουλία του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Παράλληλα, το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Επίσκεψη στο σημείο όπου άφηναν λουλούδια οι πολίτες, μαζί με Κέιτ, Χάρι, Μέγκαν. Kirsty O'Connor/Pool Photo / AP IMAGES

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα