Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε προβλέψει το θανατηφόρο τροχαίο 2 χρόνια πριν – Το μυστηριώδες σημείωμα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είχε προβλέψει το θανατηφόρο τροχαίο 2 χρόνια πριν – Το μυστηριώδες σημείωμα
Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου 1997 AP

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δηλώσει στον δικηγόρο της, δύο χρόνια πριν τον θάνατό της, πως ανησυχούσε ότι το παλάτι σχεδίαζε ένα τροχαίο ατύχημα, στο οποίο θα κατέληγε νεκρή.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη γύρω από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, επαναφέρει τις θεωρίες συνωμοσίας για το μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της 31ης Αυγούστου του 1997.

Σύμφωνα με το “The Diana Investigations”, ένα νέο ντοκιμαντέρ που μεταδίδεται στο Discovery+, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει στον δικηγόρο της, Victor Mishcon, το 1995 ότι το παλάτι θα επιχειρούσε να την “ξεφορτωθεί” την επόμενη χρονιά, αναφέροντας το τροχαίο ατύχημα ως ένα από τα πιθανά μέσα.

Ο Mishcon σημείωσε τότε τη συνομιλία τους, κατά την οποία η Νταϊάνα φέρεται να είπε ότι “αξιόπιστες πηγές”, τις οποίες δεν κατονομάζει, την είχαν ενημερώσει “ότι οργανώνουν ένα τροχαίο ατύχημα”. Η Πριγκίπισσα, μάλιστα, προέβλεψε ότι “ή θα κατέληγε νεκρή ή θα τραυματιζόταν σοβαρά”.

Το τρακαρισμένο αυτοκίνητο όπου έχασε τη ζωή της η Νταϊάνα AP

Σύμφωνα με τους ειδικούς στα ντοκιμαντέρ, ο Mischon έδωσε το σημείωμα της συνάντησής του με την Νταϊάνα στον τότε επίτροπο της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Sir Paul Condon.

Μόλις ο διάδοχος του Condon, John Stevens, ανέλαβε τη θέση ότι το κοινό ενημερώθηκε για την ύπαρξη του σημειώματος, καθώς ο Condon το είχε κλειδώσει σε ένα χρηματοκιβώτιο.

Ο Stevens όταν ξεκίνησε την επίσημη έρευνα για τον θάνατο της πριγκίπισσας πήρε συνέντευξη από τον Mischon, λίγο πριν το θάνατο του, επιβεβαιώνοντας ότι ο Mischon δεν είχε μεγάλη εμπιστοσύνη” στις ανησυχίες της πριγκίπισσας. Στην πραγματικότητα, είχε δηλώσει πως σκέφτηκε ότι “ήταν παρανοϊκή”.

Το 2003, μια άλλη μυστηριώδης επιστολή, που φέρεται να συντάχθηκε από την πριγκίπισσα Νταϊάνα και αργότερα δημοσιεύτηκε από τον μπάτλερ της Paul Burrell. Η επιστολή είχε γραφτεί το 1996, την εποχή του διαζυγίου της από τον πρίγκιπα Κάρολο. Στο σημέιωμα η Νταϊάνα χαρακτήρισε τη ζωή της “επικίνδυνη”.

“Ο σύζυγός μου σχεδιάζει «ένα ατύχημα» στο αυτοκίνητό μου, αστοχία φρένων και σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι για να του ανοίξει ο δρόμος για να παντρευτεί τον Τίγκι (την προσωπική βοηθό του Καρόλου)”, φέρεται να έγραψε η Νταϊάνα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φήμη αποδείχθηκε τελικά κατασκευασμένη από τον δημοσιογράφο του BBC Martin Bashir.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version