Μπάιντεν και Σάντερς “εκστρατεύουν” εξ αποστάσεως

Μπάιντεν και Σάντερς “εκστρατεύουν” εξ αποστάσεως
O πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν AP

Πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα στις εκστρατείες τους Μπέρνι Σάντερς και Τζο Μπάιντεν για να προφυλάξουν τον κόσμο από τον κορονοϊό.

Έπειτα από ανησυχίες για την πανδημία του κορονοϊού, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν ακύρωσε χθες προεκλογικές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει στη Φλόριντα και στο Ιλινόι των ΗΠΑ, και τις αντικατέστησε σ’ αυτές τις δύο Πολιτείες με αυτό που η προεκλογική του εκστρατεία αποκαλεί “εκδηλώσεις εικονικής πραγματικότητας”.

Τόσο ο Μπάιντεν, όσο και ο κεντρικός εσωκομματικός του αντίπαλος Μπέρνι Σάντερς από το Βερμόντ επανεξετάζουν την προσέγγισή των προεκλογικών εκστρατειών τους, μετά την κλιμάκωση των προειδοποιήσεων από αξιωματούχους του τομέα της υγείας, σχετικά με τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία από τη συγκέντρωση ατόμων, αλλά και την ανταλλαγή χειραψιών.

Οι δύο υποψήφιοι ακύρωσαν προεκλογικές εκδηλώσεις στο Οχάιο που είχαν προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης. Οι εκδηλώσεις εικονικής πραγματικότητας του Μπάιντεν θα γίνουν επί τη βάσει του προβαδίσματος που έχει για την συνέχιση των προκριματικών εκλογών για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος. Οι προκριματικές εκλογές στη Φλόριντα και το Ιλινόι θα διεξαχθούν την Τρίτη, μαζί με αυτές στο Οχάιο και στην Αριζόνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα